Snel en correcte afhandeling

Duidelijke berichtgeving . Helaas nog geen track en trace mogelijkheid!.

Correcte behandeling van de bestelling.

Bestelling keurig en snel geleverd.

Mooie producten en snelle levering.

Kwaliteitsspullen voor een mooie prijs. Iedereen is blij met de schoendroger. Snel droge schoenen. Levering was lekker snel, wachten is nooit leuk op je bestelling. Allemaal super geregeld. Een aanrader dus.

Levering snel. Producten moet ik nog gebruiken dus daar weet ik nog niets van. Met de zending kregen we ongevraagd nog twee proefverpakkingen van andere producten . Daar zit ik eigenlijk nooit op te wachten; en kunnen zo weer bij het afval. Zonde

Voor 16.00 besteld en de volgende dag alles in huis. Dus supersnel.

Goede producten en goed geleverd

Ik ben al jaren super tevreden met de producten van Nikwax. Bij gebrek van de producten bij de winkels in de buurt bestel ik ze via de website van Nikwax. En het product wordt super afgeleverd. Ik ben er erg blij mee.

De bestelling keurig op tijd geleverd

De geleverde producten voldeden zoals gewoonlijk prima

Prima zaak

Allemaal goed geregeld, het enige puntje dat ik kan bedenken is de trage verzending (en dat lag niet aan PostNL/DHL).

Goed, ga zo door

Het product werkte zoals was aangegeven - prima

Lukt niet om bestelling te betalen cq te plaatsen!!!

Ondanks herhaalde pogingen lukt het niet om mijn bestelling op uw website te plaatsen en af te ronden. Helaas....

Duurde lang voor verzending

Product zelf nog niet gebruikt ivm nu geen tijd , mis de handleiding mijn ogen kunnen die kleine lettertjes niet aan.

Ondanks de corona en drukte bij de postbedrijven is het pakketje de volgende dag al geleverd. Goede verpakking, eerste keer dat ik dat zo zag,

Super deal, met leuke extra!

Keurig kunnen zoeken naar het product. Netjes verzonden.

Uitsluitend een geslaagde koop.

Ik had een probleem met het kiezen van het juiste product. Een heel gepuzzel om te ontdekken welk product bij mijn regen kleding gebruikt moet worden. Uiteindelijk gelukt. Nu de eerste regen afwachten.

Waardeloos

Tweede keer niks ontvangen. Alleen de vraag of ik een beoordeling wil doen. Bij deze. Nooit meer.

TOP.

Snelle reactie op de bestelling, volgen pakket en snelle levering.

Prima levering

Een aantal Nikwax-producten besteld, die vlot werden geleverd.

levering gecompliceerd

Ik heb verschillende produkten besteld van Nikwax webshop besteld, maar tot noch toe niets ontvangen. Door de transporteur aangeboden terwijl wij niet thuis waren, niet bij buren afgegeven of op een lokale afhaal locatie achter gelaten.

Bestelling niet correct geleverd, en geen reactie op de mail hierover.

Mijn bestelling is niet correct geleverd, en op de mail hierover krijg ik geen reactie.

Gewoon goed

De website vind ik overzichtelijk. Snelle levering.

"mijn goede kleding is uw wasmiddel waard"

+Mijn bestelling was uiterst secuur door u verpakt. deze kwam dan ook onbeschadigd aan. - ik heb geen tracking code ontvangen. daardoor wist ik niet welk dagdeel ik thuis moest zijn. Gelukkig was ik thuis.

Zeer tevreden en snel bezorgd. Product werkt heel goed Top kwaliteit

Correct, Snel, Helemaal tevreden

x

Fijne webshop, prima product!

Nikwax werkt perfect om je spullen waterdicht te maken en te houden. De webshop doet wat er beloofd wordt. Zelfs nog een extraatje in het pakket.

Sikkelstraat 6

3319 LJ Dordrecht