Nog niets onrvangen!!!!

Niets ontvangen

De website is makkelijk en duidelijk te gebruiken.

Ik vond de website heel toegankelijk. Vaak ervaar ik frustraties bij websites maar bij Nikwax was dat absoluut niet het geval.

Correcte en snelle levering. Goed verpakt.

Correct en snel afgehandeld. De vijfde ster kan worden verdiend als de klant ook kan kiezen voor een afhaalpunt in plaats van levering op een aangegeven adres.

Pluspunten

vriendelijk, informatief en behulpzaam

Pluspunten

Was de goedkoopste en werd snel verzonden.

Verzending was via een (kleine?) vervoerder die geen afhaalpunten heeft. (+ geen track-trace). Voor mensen die werken erg onhandig. Gelukkig wilde mijn buren tekenen, maar afhalen heeft mij voorkeur (dus postnl of dhl)

Pluspunten

Snelle service tegen goede prijs

Pluspunten

geen minpunten alleen positief

Pluspunten

Als je je bestelling invuld, komt als 1e land België, zou handiger zijn als het gewoon op Nederland stond

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik wilde een combideal bestellen, maar deze bleek 'uitverkocht'. De items los waren nog wel te koop. Uiteindelijk die los besteld, maar het voelde niet goed. De verpakking was beschadigd en een van de flessen had gelekt. Ik heb dat gemeld via de website/email, maar geen reactie op gehad. Nu 3 dagen geleden.

Pluspunten

Goede productsite, snelle afhandeling.

Koopjesinformatie was niet helemaal compleet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog steeds niets ontvangen.

Pluspunten

Vlotte levering, duidelijke gebruiksinstructies, milieuvriendelijke producten. Mijn North Face jas is weer netjes waterdicht en de ritsen lopen soepeler dan ooit.

Doseerdop bijvoegen.

Pluspunten

Telefonisch bereikbaar, nemen klacht serieus

de bezorger aanzetten tot grotere zorgvuldigheid

Pluspunten

- Alles voor het onderhoud van outdoorkleding en spullen. -Veel informatie te vinden op de website -Goed verpakt en snelle levering

Pluspunten

Prima producten, prima afhandeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

diverse mails verstuurd met uitleg dat ik 1 artikel niet gekregen heb nml 1 fles nikwax tech wash van 1 liter a 23,50, voorstel gedaan tot terugboeking of na sturen reageren gewoon niet. blijf het jammer vinden, 2 weken geacht dus nu beoordeling aangepast, JAMMER had niet gehoeven levering ging prima , maar toen bleek dat ik het verkeerde product had besteld, mijn fout. Dacht door te bellen en mailen het te kunnen ruilen.tot op heden niet gelukt, reageert niet op mail en bellen ook niet terug, nogmaals het was mijn fout ga het nog maar een keer proberen. Jammer maar ka nog steeds opgelost worden !

reageren op mail ook al is dit extra werk

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie

Pluspunten

Snel en goede prijs

Pluspunten

Levering zoals gepland, product in goede staat aangekomen.

Pluspunten

Zeer snelle levering, niet te duur.

Zou het zo niet weten, maar zullen ongetwijveld wel punten zijn.

Sikkelstraat 6

3319 LJ Dordrecht