Duidelijk advies na het verstrekken van foto's
Na het bestellen nog twee keer contact gezocht met de klantenservice i.v.m. een additionele vraag. Beide keren snel en vriendelijk beantwoord.
Bedankt voor de mooie review Bill! Heel veel plezier met uw mooie Spinder fietsendrager. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Heb het product dat ik wilde hebben bij verschillende leveranciers gezien. Venderparts kwam er, voor mij, het beste uit. Produkt werd snel en goed verpakt aangeleverd. Geen klachten wat het produkt betreft. Ik zou een track and trace nummer krijgen, deze niet gehad. Maar de dag na bestelling was het bestelde al afgeleverd.
Bedankt voor de mooie review Max. Ik had u al even gebeld om het toe te lichten maar helaas geen gehoor. We hebben momenteel helaas een probleem met de koppeling met PostNL waardoor niet iedereen de tracking krijgt. We zijn er mee bezig :) In ieder geval heel veel plezier met uw Pro User Diamant fietsendrager en hopelijk tot een volgende bestelling! Groetjes, Jan Wessels - Venderparts.nl
Zeer snelle levering
Bedankt voor de mooie review Inge! Zelfs in België kunnen wij in samenwerking met PostNL snel leveren gelukkig :) Veel plezier met uw bestelling en tot een volgende hopelijk. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Alles prima.
Bedankt voor de mooie review Marnix. Veel plezier met uw radio! Groetjes, Team VenderParts.nl
Plots werd het product geleverd zonder dat ik daarvan op de hoogte was gesteld. Vervelend.
Hoi Peter, Bedankt voor de mooie review! We hebben helaas een probleem met de koppeling van PostNL. Hierdoor krijgt helaas niet iedereen de tracking. We zijn er mee bezig! Veel plezier met uw aankoop in ieder geval! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Zie hierboven.
De lichtaansluiting van mijn Uebler fietsdrager was afgebroken. ik had bij de bestelling een verkeerde afleverdatum ingevuld, Na een telefoontje werd dit meteen opgelost en had ik het betreffende onderdeel de volgende dag in huis. Een super goede service met veel begrip dus.
Hi Adrie, Bedankt voor mooie review! Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Veel plezier weer met de gemaakte fietsendrager. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
15 januari een slotje besteld voor Eubler fietsendrager, niet het juiste slotje ontvangen, uitgebreide gegevens opgestuurd van slotje, wordt geregeld, post heeft vertraging, bel als post binnen week niet geleverd heeft, we gaan er snel voorzorgen, 4 april nog niets, wil niets meer, binnen 2 dagen geregeld bij fietswinkel Gelderland. Het blijkt dat een kleine levering niet interessant is.
Goedemiddag Ben, Bedankt voor de voor de review! Graag wil ik hier even op reageren. U heeft bij ons een slot + sleutel besteld voor de Uebler X21. Service onderdelen moeten we vaak bestellen en daardoor duurt het iets langer dan normaal. We hebben deze trouwens met een paar dagen geleverd zie ik. Daarna heeft u pas op 18 maart gemeld het verkeerde slotje te hebben. U gaf aan het verkeerde te hebben ontvangen maar u heeft netjes ontvangen wat u had besteld. We hebben contact met u gehad en samen het juiste onderdeel opgezocht. (Slot + Sleutel voor de IQ sluiting). Deze hebben we besteld en is gisteren (02-04) binnengekomen en direct verzonden. Deze is vandaag of morgen bij u naar verwachten. We hebben al even gebeld met elkaar. We nemen nog even contact met u op als het onderdeel bij u binnen is. Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts.nl
Gedurende het hele bestelproces keurig op de hoogte gehouden Heel correct laten weten dat het product (nog) niet op voorraad was en daarna steeds op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum. Heel netjes en uitermate correct. Bovendien ging de prijs ook nog een beetje naar beneden, altijd fijn :) Kortom: Zeer tevreden over Vender Parts!
Goedemiddag Frank, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier ermee gewenst! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Ze
Bedankt voor de mooie review Hans. Ik hoop dat u bedoelt dat u ons wel aanbeveelt? :) Groetjes, Jan Wessels VenderParts.nl
Na enig zoekwerk uitgekomen bij VenderParts. Gevonden wat ik wilde tegen een aantrekkelijke prijs. Levering was snel en correct.
Goede communicatie, waarbij ik (op een zondagavond) gelijk antwoord kreeg op mijn vraag!!!
Bedankt voor de mooie review! :) Veel plezier ermee gewenst Groetjes, Jan Wessels - Venderparts
Over de bestelling en levering scoort VenderParts voor mij 100 punten. Het gebruik van de fietsendrager Pro-User Diamond dat resultaat moet ik nog afwachten.
Bedankt voor de mooie review! Veel plezier ermee gewenst. Met de Pro User Diamant gaat dat zeker lukken! Groetjes, Jan Wessels - Venderparts
Tevreden klant!
Bedankt voor de mooie review Manuel! Fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de oprijgoot! Groetjes, Jan Wessels - Venderparts.nl
mooi assortiment en snel geleverd. Goede communicatie ook.
Bedankt voor de mooie review Jaap! Veel plezier met de mooie fietsendrager. Iets meer zon nu nog alleen. Fijn weekend! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
fijn bedrijf, goede communicatie. Levert snel volgens afspraak.
Bedankt Melvin! Veel plezier met de aankoop! Groetjes, Team VenderParts.nl
Perfecte afhandeling van de order .
Bedankt voor de mooie review Hero! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
snel geleverd, goed gereageerd op iets later besteld onderdeel bij fietsendrager, en: uitstekend product
Bedankt voor de mooie review! Daar zijn wij weer heel blij mee. Veel plezier ermee en tot de volgende! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Snelle levering!
Ha Robert, We hebben al even gebeld met betrekking tot de nalevering. Fijn dat u de recensie iets wil opkrikken :) Groetjes, Jan Wessels- VenderParts.nl
Originele beoordeling
Het oprijgootje van mijn fietsendrager is nog niet geleverd.
Goed advies gekregen en levering was snel en product is prima
Hi Wim, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met uw Pro User Diamant SG2 :) Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Laat ik beginnen met dat ik vaker in de winkel fysiek ben geweest en nooit geen slechte ervaring heb gehad, maar deze review schrijf nav mijn eerste/enigste bestelling op de webshop. Mooie producten, veel keuze, goede prijzen, vriendelijk personeel, zowel fysiek als contact via de mail. Helaas mijn bestelling na 3.5 week geannuleerd. Product had in de titel dat het leverbaar zou zijn eind Januari, en ook eind Januari de bestelling gedaan, het product stond ook op leverbaar/groen op de website. Daags na bestelling krijg ik een bevestiging en een track en trace, maar ook een mailtje dat het nog 3 weken gaat duren voordat het product vanuit de leverancier bij hun is, jammer, kan gebeuren, maar wel vreemd omdat het product leverbaar zou zijn eind Januari en direct te bestellen was. Na 3 weken zelf contact opgenomen en het product zou naar verwachting eind van de week bij mij zijn, maar bij navraag aan het einde van de week zou het nog ongeveer een week duren, want die ochtend had de leverancier vertraging. Kan allemaal gebeuren, maar vervelend is het wel, helemaal na 3.5 week wachten, en waarin de leverancier aangeeft dat het wat langer duurt, maar ik zelf deze informatie bij de klantenservice op moet vragen. Bij het aangeven dat ik de bestelling wil annuleren is er snel geantwoord en een creditnota aangemaakt, dus dat is positief. Geen slecht bedrijf, en de producten en prijzen zijn goed, alleen ben ik zelf geen fan van een product op voorraad labelen, met daaronder de tekst dat het dezelfde dag verzonden wordt als het nog weken duurt. Het het product uiteindelijk bij een ander besteld voor een vergelijkbare prijs, maar direct uit voorraad leverbaar.
Hoi Maarten, Bedankt voor de review! U heeft bij ons een JBL Basspro HUB besteld. Deze zou inderdaad rond eind januari leverbaar komen. Helaas door leveringsproblemen is dit uitgesteld. We proberen altijd iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden maar zijn zelf ook afhankelijk van de informatie die we krijgen. Onze excuses nogmaals voor het ongemak en we hopen u een volgende keer wel weer goed te kunnen helpen. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
De fietsdrager werd 5 dagen later bezorgd dan in eerste instantie afgesproken en er werd pas gemaild nadat ik vroeg waar de fietsdrager was Drager is wel goed afgeleverd en bevalt prima.
Hoi Fiona, Bedankt voor de mail! Uw bestelling is helaas later geleverd dan verwacht. Fijn dat de drager bevalt! Heel veel plezier ermee gewenst! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Wij zijn heel blij met de fietsendrager pro user Diamant sg2. Het is stevige fietsendrager die niet zo duur is. Alleen had ik liever een enkele 13delige stekker gehad die je met een bajonet sluiting koppeld omdat ik denkt dat deze aansluiting makkelijk los gaat. MVG
Bedankt voor de mooie review Wim! Veel plezier met de fietsendrager! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Mijn bestelling is goed en snel verwerkt waarvan ik ook op de hoogte ben gehouden. Bij mededeling dat het pakket verzonden was stond dat ik nog een track- en trace code zou ontvangen. Hellas heb ik die niet gekregen maar stond wel Post-NL diezelfde middag op de stoep.
Bedankt voor de mooie review Gert! Helaas hebben we iets problemen met de koppeling van PostNL waardoor niet alle Track en Trace code goed worden doorgestuurd. We zijn er mee bezig! Veel plezier ermee! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Dorpsstraat 2
7025 AD Halle
VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.