N.v.r

Prima geregeld

Volgens afspraak geleverd.

Fantastische service met persoonlijk tintje

Had op donderdag een kapotte afstandshouder voor mijn fietsdrager, en ga dinsdag op vakantie. Artikel gevonden op de zeer goede website van Venderparts, en via e-mail geïnformeerd naar levertijd. Kreeg vrijwel direct antwoord met verzekering dat het artikel diezelfde dag nog verstuurd zou worden. Nog wat e-mails uitgewisseld, antwoorden waren allemaal snel, kundig en persoonlijk, erg leuk. Artikel op donderdagmiddag om vijf uur online besteld, kreeg zowel bevestiging van verzending vanuit het systeem als van de medewerker en een track&trace code, vrijdag om 11 uur in huis. Helemaal geweldig!

Gewoon goed

Jullie komen betrouwbaar over.

Goeie prijs en snelle levering

Online kopen blijft risicovol. Maar hier heb ik geen enkel gevoel gehad dat het niet goed zou gaan. Reviews genoeg om een goed gevoel te krijgen. Dus besteld en snel in huis ( vrijdag einde middag besteld en dinsdagochtend in huis ). Heb doos nog niet open gemaakt...nog even afwachten dus

Snelle levering. Wel moeilijk bouwpakket om de fietsendrager in elkaar te zetten.

Snel en adequaat

Mooie fietsendrager voor een goede prijs. Vanaf bestelling tot bezorging binnen 22 uur. Voor herhaling vatbaar.

Meedenkende Service en goed product

Wij hebben recent de Hapro Boxer M met Platform besteld bij Venderparts. Wij bestelde de set maandag en gingen zondag op vakantie (beetje aan de late kant). Woensdag mijn pakket nog niet ontvangen, dus geïnformeerd naar Venderparts. Na een lange tijd van contact tussen mij, Medewerker Mees en Dhl, werd de conclusie getrokken dat het pakket was kwijtgeraakt. Mees heeft de dag daarna nog veel gebeld met Dhl, maar het pakket kon niet meer voor onze vakantie geleverd worden. Mees kwam met het voorstel dat ik een andere bagagebox kwam afhalen. Er was er nog 1 voorradig en deze hebben we samen gemonteerd. Ik kan nu alsnog op vakantie, bedankt!

Fijn dat het rek gebruiksklaar voor me was.

Al genoemd.

Geweldig van a t/m z

Mail gestuurd over welke dakdragers ik nodig heb aangezien ik geen dakrailing heb. Jan reageerde snel en adviseerde me een set van Thule met een auto-specifieke kitset. Besteld, en ik kreeg snel bericht dat ik het af kon halen. Samen in elkaar gezet en ook meteen de dakkoffer gemonteerd. Koffie ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Bedankt Venderparts en in mijn geval Jan!

Prima en snelle service

Ik had in juni 2025 een pro user diamant sg2 fietsendrager gekocht. Na 2 keer gebruiken brak er een riempje af waar de wielen mee vast staan. Nadat ik hier melding van heb gemaakt had ik gratis binnen 2 dagen een nieuwe wielstopper. Geweldige en snelle service.

Uitstekende service

Was al tevreden over de levering van ons fietsenrek, snel en duidelijke communicatie. Het werd pas echt goed toen ik na ongeveer een maand een defect aan de grijparm telefonisch meldde. Lang verhaal kort: “gaan we regelen”. Na twee(!) dagen werd er een compleet nieuwe arm bij ons thuis afgeleverd, met begeleidende mail “nog veel fietsplezier.” Zo kan het dus ook, complimenten!

Prima geregeld

Een Pro User Diamant G2 fietsendrager gekocht. Snel gereageerd door venderparts. Levering voor postnl ging niet helemaal goed, buiten schuld van verderparts. Met ze gebeld, en direct opgelost. Volgende dag alsnog netjes en correct geleverd. Blij mee.

FANTASTISCH!!!!!

Gisteren bleek tijdens het rijden een onderdeel van mijn fietsendrager, achterop de auto, los- en kwijt geraakt te zijn. Nieuwe besteld bij VenderParts en iets van 18 uur later is mijn fietsendrager weer gerepareerd Groot compliment mijnerzijds voor de razendsnelle levering!!

Op tijd en in orde geleverd

Ik moet het nog uitproberen op de drager

Snelle leverimg

Top georganiseerd

het was even wachten

Woensdag besteld met de toezegging binnen 1 dag verzonden en in mijn beleving dan geleverd met 1/2 dagen. Jammer dat PostNL niet meewerkt en dat het niet goed gesorteerd wordt. Uiteindelijk dan via DPD een dag of 5 later ontvangen dan verwacht. Complimenten waarop men met de klacht is omgegaan en men er vanuit Venderparts achteraan heeft gezeten. Echter pas na mijn reactie (anders had het wellicht nu nog ergens gestaan) dus wellicht goed om bestellingen te volgen als verantwoordelijke partij

Prima service!

Maandag besteld, dinsdag al in huis!

Goed product

Nog niet geprobeerd, maar ziet er goed uit.

Fiets drager besteld maar stuurde de verkeerde. binnen twee dagen wel de juiste geleverd met retour label voor verkeerd geleverde geleverd fiets drager. Echt top dat er snel gehandeld werd.

Top service!

Fietsendrager gekocht waarvan een onderdeel bij ingebruikname defect ging. Na het melden van dit incident per omgaande een nieuw onderdeel ontvangen. Zonder gezeur of kosten. Super!

Slechte ervaring

Op donderdag een Übler oprijgoot besteld. Volgens website op voorraad. Blijkt niet op voorraad te zijn en het duurde tot maandagmiddag eer ik mijn geld terug had. Ondanks inspanningen van een bereidwillige medewerker. Daarnaast bleek toen ik dezelfde goot elders bestelde, het ook een stuk voordeligr te kunnen. Jammer.

zeer goed

Duidelijk advies na het verstrekken van foto's

Snelle service, goede communicatie!

Na het bestellen nog twee keer contact gezocht met de klantenservice i.v.m. een additionele vraag. Beide keren snel en vriendelijk beantwoord.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.