Pluspunten

We zijn zeer tevreden over de levering, werden zeer correct gebeld, dat de levering iets vertraagd was. Ter compensatie waren er 2 doosjes autodrop bij gevoegd, bijzonder gewaardeerd.

Pluspunten

Alles ontvangen volgens opgave.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Is nog steeds niet geleverd!! Is een miscommunicatie geweest, maar daarna is alles perfect gegaan(is hierover dikwijls gemaild of alles goed aangekomen was en goed werkte)

Pluspunten

Toen bleek dat iets niet op voorraad was heeft HiFiDump.nl proactief contact opgenomen met me om te kijken wat mijn wensen waren. Prima opgelost!

Pluspunten

Alles volgens de spelregels geleverd. Nette verpakking.(geseald). Op tijd. Dik tevreden.

Pluspunten

Belletje om uit te leggen dat de verscheping enigzins vertraagd was. Prima tracking systeem. Top bedrijf!

Pluspunten

Overzichtelijke website, veel keuze, zeer vlotte afhandeling en lage prijs.

Pluspunten

Snelle levering en genoeg informatie gekregen. Top :)

Pluspunten

Product bleek maar voor de helft voorradig. Werd netjes gebeld of dit een probleem was. Prima levering en service.

Pluspunten

Voordelig(st), makkelijk betalen en snelle levering!

Pluspunten

Na mijn beoordeling hebben ze direct contact opgenomen zowel tel als via de mail Probleem van levering lag bij de vervoerder. Materiaal alsnog binnen gekregen. Goede service.

Heb de vraag gekregen om u te beoordelen door een review over ons te schrijven, dit na 4 dagen heb het bestelde materiaal nog niet ontvangen. ik vind dit slecht, kan beter naar mijn mening.

Pluspunten

Goede prijs

Niet

Pluspunten

Goede snelle service Kennis van zaken

Pluspunten

Adequate informatie over de order en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering... Top!

Pluspunten

ze doen wat ze beloven en perfect

geen

Pluspunten

Super service qua oplossen van het probleem dat de fatbike niet op de fietsen drager past

Pluspunten

Pakjes mogen wel beter en veiliger in gepakt worden. Een auto radio ik wat afval karton en vuilzak plastic draaien kan in mijn ogen niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na vertraging in de levering hebben ze in het pakket een goedmaker en excuusbrief bijgevoegd, dat maakt dat ik alsnog 3 sterren kies on plaats van 1.

Op de website stond het bestelde onderdeel op voorraad. Helaas was dat niet zo. Ik moest na dagen niets vernomen te hebben zelf bellen en hoorde toen pas dat ze het moesten bestellen. Dus niet meer aangeven dat iets de volgdnde dag geleverd wordt als iets niet op voorraad is.

Pluspunten

Prima service,Snelle levering

Pluspunten

Snel en correct geleverd . En goedkoopste . Dus zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle communicatie, en kreeg een belletje dat het product wat later kwam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering geheel volgens toezegging.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.