3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik werd netjes gebeld dat het wat langer duurde voor dat mijn product bij mij op de mat lag

Pluspunten

Duidelijk overzicht. Zoals beloofd Snelle levering

Geen.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Na eerst telefonisch informatie ingewonnen te hebben over een Thule easyfold 932 fietsendrager, waar ik keurig netjes te woord werd gestaan en gedegen informatie kreeg over de fietsendrager. Besloten om de drager bij Hifidump via internet te bestellen. Voor mij niets dan lof over dit bedrijf! Later nog telefonisch kontakt gehad over het merk Thule, en werkelijk waar deze mensen weten waar ze mee bezig zijn en waar ze over praten. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen voor de spullen die ze verkopen.

Pluspunten

heel snelle levering , vriendelijk personeel, een aanrader, doe zo verder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Direct iemand aan de lijn wanneer je belt. Lage prijzen.

Op de site stond: vóór 17.00 besteld, volgende dag in huis. Dat bleek in de praktijk 3 dagen later te zijn.

Pluspunten

Prima ervaring. Levering ging supersnel.

Pluspunten

Doen erg hun best om eventuele onduidelijkheden op te lossen; klant is koning!

Pluspunten

Tomtom besteld. Snel geleverd en goedkoop. Gratis verzending.

De beschrijving klopt niet helemaal. In de beschrijving staat dat er kaarten van 23 landen op staan, ik kreeg 45 landen, dus eigenlijk beter.

Pluspunten

S'middags 15.10 uur een Fietsendrager Uebler X21S besteld en zelfde avond nog een trace/trackingnr. ontvangen. Volgende ochtend gecheckt, bleek Post NL die dag pas op te halen. Omdat er toch voorruit is betaald gelijk gebeld met HIFIDump, de man wist precies waar het over ging en beloofde het gelijk uit te zoeken en heeft mij ook direkt teruggebeld. Kwam heel netjes en professioneel over en daarom beveel ik HIFIDump iedereen aan. Al met al binnen 48 uur werd de drager afgeleverd. Toppertje!! Goede service!!

Pluspunten

Levering binnen 12 uur.Overzichtelijke website met scherpe prijzen. Heel vriendelijk telefonisch op de hoogte gebracht dat mijn bestelling een paar huizen verderop is afgegeven.Voorbeeld voor veel bedrijven!!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en vriendelijke mensen!

Pluspunten

De ervaring was in alle opzichten positief. Geen gedonder met het aanmaken van een account e.d.

Jammer dat het betalen met een creditkaart zoveel extra kosten met zich mee brengt.

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Veel op voorraad, prima prijzen

Als ze zeggen: vandaag verzenden, gaan je spullen toch pas de volgende dag de deur uit! Jammer!!!

Pluspunten

Snelle levering en het geleverde goed verpakt. Zeker *****.

Pluspunten

Onze fietsdrager werd persoonlijk afgeleverd. meteen voorzien van tekst en uitleg!! Super fijn.Ook zeer snelle levering

Pluspunten

Levering gewoon goed en op tijd.

Pluspunten

Super wat een service,zeer snelle levering alles dik in orde!

Pluspunten

Snelle afhandeling, ze maken waar wat ze beloven. Pakket volgende dag ontvangen. Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de verzending.

Pluspunten

Snelle reactie en levering. En de laagste prijs !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette producten en snelle levering

In de mail stond dat er een track and trace code werd opgestuurd. Deze heb ik niet ontvangen

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.