zeer correct

Fietsdrager besteld, volgende dag aangekomen, goed verpakt en goed materiaal. Storing met de verlichting per telefoon opgelost.

Prima informatiebron en goede service

Vanwege het feit dat mijn vrouw over moest naar een fiets waarbij ze haar voeten goed op de grond kan zetten, hadden we een andere fiets en fietsendrager nodig. Bij VenderParts ben je dan aan het juiste adres voor de fietsendrager, zowel in december 2022 als februari 2023 stonden ze me rustig telefonisch te woord en gaven ze mij nuttige informatie. Uiteindelijk kwamen we bij de Pro User Diamant TG uit en afgelopen week werd hij bij ons thuisgebracht. Alles piekfijn in orde.

Goed en snel afgehandeld. Nu maar hopen dat de twee klemmen goed blijven, want daar las ik slechte recensies over.

Bestelling en betaling verliepen heel vlot De bestelde goederen werden 's anderendaags al geleverd, netjes verpakt en helemaal compleet.

Nadat alles fout was gegaan ben ik nu 100% te vrede.

De service verlening en de aandacht die gegeven werd is buitengewoon. Bij deze vele dank. m.vr.gr. Hans Spruijt

Duidelijke website, snelle reactie en levering

Snel, duidelijk, behulpzaam en een mooie prijs.

Uitstekende service en snelle levering.

Had een dab antenne erbij besteld. Bleek niet nodig omdat er al 1 bij de radio zat. Uitstekend opgelost door Anke. Mij geïnformeerd en gelijk gecrediteerd. Top!

Product voldoet aan verwachting

Dakdragers (Hapro Aero 1) gekocht. Eén dag vertraging in levering door drukte bij POSTNL. Prima service. Goede dragers

Alles volgens afspraak, helemaal prima!

Bedrijf doet wat het beloofd, ondanks de goedkope prijzen. Top!

Fietsendrager uitgepakt zo op het eerste gezicht alles compleet, Mooie opbergtas Moet hem nog een keer uitproberen maar ziet er goed en degelijk uit. Geleverd zoals besteld

Goed advies gekregen en snelle levering

Goed advies telefonisch op afstand gekregen,dat betekent dat deze mensen weten waar ze het over hebben. Gewoon goed

Snelle, complete levering en goede communicatie daarover!

Prima levering

snel in huis

zou zo weer wat gaan aanschaffen

Mooie fietsen drager, snelle levering

Mooie fietsen drager, snelle levering

toptransactie!

Heel goede website, met uitgebreide produktbeschrijving. Daarna snel en correct geleverd.

Top bedrijf in service

Besteld, Reactie, Factuur, Levering op aangegeven tijdstip.

Super goede service

Ik had een fietsendrager gekocht, bleek achteraf niet helemaal de beste keus voor mij. Even gebeld en geen probleem kon hem zo omruilen en het teveel betaalde bedrag stond de volgende dag al op onze rekening. Erg vriendelijk personeel die ons goed hebben geholpen. Kortom solide bedrijf met prima service.

sneller kan het niet

Snelle, vlotte, transparante afhandeling van onze fietsendrager de pro user diamant sg2.

Super goed van service.

Zondags een fietsendrager besteld, en s 'maandags hebben ze hem al op de post gedaan. Jammer dat postnl. verkeerde informatie gaf wat betreft de levering. Ik moet hem nog uitpakken en uit proberen. Maar hij was keurig ingepakt. Ik zeg dan ook dat je gerust kan kopen bij Venderparts. Mvg. Peter uit Waspik.

Snelle correcte levering, en product ziet er naar verwachting prima uit. Goede waar voor het geld

Supergoed

Besteld en dag later geleverd. Makkelijk en leuk om zelf te monteren.

Netjes te woord gestaan, mooi product en netjes verpakt

Duidelijke communicatie over de levering ondanks de poststaking waar jullie geen invloed op hebben

Top, goed en snel geleverd

Gewoon goed!

Super snel geleverd

Super snel geleverd, op donderdagavond bestelde ik een fietsendrager en vrijdagmiddag reeds geleverd zonder problemen.

Goede prijs, snelle en correcte levering!

Eerste ervaring met VenderParts. Heb er een fietsendrager aangeschaft tegen een zeer concurrende prijs en deze is zoals beloofd binnen 24u correct afgeleverd op het aangegeven afhaal punt. Top!

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.