prima geregeld !!!

alles goed geregeld met de levering van de fietsendrager

Niet binnen een dag, maar wel binnen 3 dagen geleverd

Snelle betrouwbare levering van uitstekend product.

Diamant fietsendrager is een goed en stevig product en tevreden over de snelle levering. Zet met vertrouwen twee electrische fietsen op de fietsendrager.

Correct en snel

Goed produkt, goede prijs, goed geleverd.

Zeer positief

Prima produkt met snelle levering en goede service en communicatie

100% ok

Goede en snelle service (ook na bijna een jaar ivm garantie)

Super snelle, correcte en goede service toen na bijna een jaar aanspraak werd gedaan op garantie. Fijn bedrijf, aardige medewerker(s).

Duidelijk en snel

Dakdragers besteld, deze werden een dag later geleverd.

uitstekende service

Frameklem Thule fietsendrager kapot. De z.g. Thule serviceafdeling gaf niet thuis maar VenderParts hielp me uit de brand met een vergelijkbaar onderdeel. Top service!

Super snelle levering

Ff fotootje sturen en meteen de dag erop het goede onderdeel Dus goed geregeld allemaal

goed, zoals het hoort als je klant wilt helpen bij een foutieve leverng, garantie aangelegenheid. Geen gezeur maar gewoon doen

Heel behulpzaam en vriendelijk! TOP

Ik doe steeds een heel onderzoek voor ik iets koop. Het gaat me dan om de beste kwaliteit / prijsverhouding. Hierdoor stel ik veel vragen en is er meestal een hoop heen en weer mailing. Bij Venderparts zijn ze super vriendelijk en behulpzaam en antwoorden steeds op alle vragen. Heel tevreden! Jan

Zeer klantvriendelijk

Heb dakdragers voor mijn Opel Crossland besteld. Werd er telefonisch op gewezen dat ik niet de juiste had aangeklikt. Inmiddels zijn ze al onderweg naar mijn adres. Dit allemaal binnen enkele minuten, geweldig wat een service!

Vriendelijk geholpen

Een goede service, meteen gehandeld.

gratis verzenden is toch geen gratis verzenden

Er staat op de website gratis verzending boven de €100. Maar als je dan je dakkoffer wil bestellen moet je toch ineens bijna €60 bezorgkosten betalen. Dat vind ik niet netjes.

Zondagmiddag besteld, maandagochtend bezorgd !

Ik had dringend Thule - Voetenset onderdelen nodig om mijn nieuwe dakdragers te repareren. Ik had niet zo'n snelle en efficiënte service verwacht. Materiaal komt tip top overeen met mijn wensen. Ik raad deze leverancier ten zeerste aan.

nette garantie afhandeling

Tijdens vakantie onderdeel van fietsendrager stuk in garantietijd. Binnen 5 dagen het nieuwe onderdeel in huis. Prima afgehandeld.

Topservice!

Afgelopen februari een fietsendrager besteld, de volgende dag binnen. Maar na het eerste gebruik was een beugel doorgedraaid, nadat ik hierover een mail had gestuurd kreeg ik binnen 2 seconden antwoord en de volgende dag had ik de nieuwe beugel kosteloos opgestuurd gekregen. Perfect geregeld!

Ik was op zoek naar een sleutel voor mijn fietsen drager. Mijnheer heeft de moeite genomen om te zoeken en iets gevonden waar hij het kon bestellen. Ik heb het netjes verstuurd gekregen voor een zacht prijsje.

Prima service en snelle levering

VenderParts heeft zorg gedragen voor een snelle levering van de fiestsendager Pro-User Diamant. Een probleem met een frame-klem is direct en netjes opgelosd. Snelle levering, goede servise en prima product!

Perfecte service!!

Vandaag eind van de middag contact gezocht met Venderparts met de vraag of ze een lange framehouder voor een Thule fietsendrager op voorraad hebben. Die van ons was afgebroken. Gelukkig kon ik meteen bij hen terecht en kon vlak voor koningsdag de houder ophalen. Anders had er maar ėėn fiets mee gekund op vakantie. Perfecte en vriendelijke service!

Top service snel en goed

Er was een klein probleem bij de verzending. Zeer snelle reactie en opgelost binnen 24u

Goede Servie, Uitstekend!

Snelle levering! Fijn te woord gestaan via de mail. Medewerkers antwoorden snel en duidelijk.

TOP BEDRIJF, HET PERSONEEL MAAKT ZO'N BEDRIJF !!!!

het is niet zo moeilijk allemaal .. een antwoord binnen 24 uur is zeer goed hierdoor top service komt met zo nodig met oplossing(en) en goed te woord gestaan

Prima service!

Dakkoffer bij Vernderparts besteld en in go wed overleg thuis afgeleverd. Venderparts neemt op tijd contact op, denkt mee en is zeer service en klant gericht.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.