Pluspunten

Bij vragen via mail wordt is erg snel geantwoord. Ook na sluitingstijd. Snelle en perfecte verzending met DPD. Heel tevreden, Ook erg positief zijn de erg concurrerende prijzen!. Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

Verzendkosten afschaffen bij een bestelling boven de 100€

Pluspunten

Snel een Uebler fietsdrager geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gelijk reactie na bestelling en ook nog per telefoon na een crash bij de betalingsverkeer

Na betaling duurde het helaas enkele dagen voor het pakje wrrd opgestuurd

Pluspunten

duidelijke webshop prima leveringsprogramma

Pluspunten

Ze doen er alles aan om je gewenste artikel zo snel mogelijk te leveren. Live-chat is heel fijn en werkt zeer direct Persoonlijke benadering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties op vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede communcatie

leveringstijdstip komt niet overeen zoals op de site is vermeld. (voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd) Het artikel was op voorraad volgens de site. Ik heb zondag's besteld, maar kreeg artikel woensdag in huis. Is voor mij geen probleem, maar dit zou een probleem kunnen zijn voor iemand die juist daarom op deze site besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en niet duur

Pluspunten

Het product was goed ingepakt en zonder beschedegingen geleverd

Heb ik nog niet. Hahahha

Pluspunten

Overzichtelijke opgezette site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Razendsnelle verwerking order

Geen mail met track & tracé wat wel was beloofd Pakket in voortuin gedumpt, bij niet thuis. Zou hifidump bestelling vergoeden na diefstal?

Pluspunten

Goede prijs, heldere website selle levering

Pluspunten

Correcte afhandeling na het online bestellen. Netjes afgeleverd.

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Goede website, snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voor 16u besteld morgen in huis staat groots aangegeven. Nu heb ik dinsdag voor 16u besteld en nu zondag nog niet in huis, daar baal ik van want ik had het woensdag ECHT nodig. Mailcontact gehad woensdag en sindsdien elke dag. Erg correct opgepakt en afgheandeld. Tijdslijn dus niet waargemaakt maar service achteraf is uitmuntend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs

De mail dat het product is verzonden moet pas worden verstuurd nadat het product is verzonden (en niet er van uitgaan dat dit wel zal gebeuren). Bij mijn bestelling werd het product nml. die dag helemaal niet verzonden. En ook; de track&trace gegevens graag de avond voor de dag van leveren versturen en niet pas in de ochtend van de dag van leveren.

Pluspunten

Klantvriendelijk, ondanks dat het product niet op voorraad was. Netjes contact opgenomen met ons om een andere product aan te bieden.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.