zeer goede dienst naverkoop

zeer goede dienst naverkoop, producten snel geleverd, goede communicatie

Perfect.

Een dag voor vertrek naar ons vakantie adres in Nederland besloten om de fietsen mee te nemen. In overleg met Venderparts een fietsendrager gekocht. Direct besteld en de volgende dag volgens afspraak optijd in huis. Drager geïnstalleerd, fietsen erop en we waren onderweg.

Top service!

Set speakers besteld. Super service en erg snelle levering van het artikel. De gehele set zat er netjes verpakt bij de beugels en bedrading voor het aansluiten.

Super vriendelijke en top service!

Mijn ervaring met VenderParts zijn echt super! Het helpen uitzoeken van een set speakers voor in mijn auto ging soepel en vlot! Ik werd hierbij erg goed geholpen met wat ik allemaal nodig had, van bevestiging tot aansluit stekkertjes etc. Gewoon een top service. Ik zou de site en het bedrijf zeker aanbevelen!

Erg goede service!

Toen mijn accu kapot ging hebben ze mij direct goed geholpen. Gekeken wat er besteld moest worden en vervolgens de zelfde dag nog mij geholpen. Super snel geregeld allemaal. De auto doet het weer perfect!

Zeer goede service, Snelle en eerlijke hulp en adviesen

Heb een goede ervaring met de medewerkers, Zijn netjes en geven een eerlijk advies en leveren degelijk werk

Zeer snelle levering, duidelijke en concrete afspraken!

Klantvriendelijkheid is super !

Meerdere producten over meerdere jaren gekocht. Bij een probleem wordt er alles aan gedaan dit snel en deskundig op te lossen. Ook na de garantie. Kortom zeer tevreden.

Correcte levering en degelijk toestel: radio met navigatie

Door de drukte bij PostNL wat vertraging bij de verzending. Werd bij navraag daaromtrent zeer snel en correct ingelicht door de mensen van VenderParts.

Goed volk en goeie eerlijke service.

Gewoon goed

Fietsendrager besteld, had kreeg snel al een mailtje met een track en trace, volgende dag meteen in huis.

Snelle verzending, goed product, goede prijs

Vriendelijke professionele winkel. Mooie radio voor de laagste prijs grkocht Superblij

Prettig contact en goede service

XLC fietsendrager werd enkele dagen later geleverd dan de bedoeling was. Dit kwam door een verlate levering af fabriek. Na ontvangst heel snel naar mij doorgestuurd. Een door mij foutief bestelde verloopsteker werd direct gratis vervangen door een goed exemplaar. Alles na prettig overleg.

Superrrrrrrrrrrrrr

Dikke merçi 100% in orde vriendelijk top in orde super snel .

Razendsnelle levering van mijn bestelde fietsendrager!

Op dinsdagmiddag bestelde ik de fietsendrager Pro User Diamant SG2 bij Venderparts. Op woensdag voor de middag werd deze al bij mij thuis afgeleverd. Top! Een prima fietsendrager! Het is heel handig dat je de fietsendrager op de trekhaak op slot kan zetten en de fietsen afzonderlijk ook nog. Het kantelmechanisme is ook heel praktisch.

Klantgericht en snel

Ondanks de zeer slechte leveringen door Thule, heeft Venderparts toch snel een mooie fietsendrager geleverd. Ik ben daarmee op vakantie gegaan richting het oosten van het land. Helaas ging er iets stuk. Ook nu weer volledig meedenkend. Eerst een oplossing geboden om in elk geval veilig mijn reis te vervolgen. Maar voordat die kon beginnen, kwamen ze al met de deinitieve oplossing. Top bedrijf.

Aanrader.

Leveren snel en komen na wat ze toezeggen. Beter kan niet !

Top bedrijf

na aanschaf pioneer radio waren er wat problemen met werking en stuurwiel bedienins interface. Dit alles zeersnel opgelost. Ze gaan door tot alles naar jou wens werkt. Echt klasse

Slechte bereikbaarheid, lange levertijd en ambigue wijze van communicatie

Zoals in titel. Ook wordt een disclaimer aangeboden betreffende consequenties van COVID op de levertijd van PostNL - mijn bestelling wordt verstuurd via DPD. 1-2 dagen levertijd - mijn bestelling ligt nu al 7 dagen op een depot - als ik dit al mag geloven. Webshops kunnen tegenwoordig veel beter en dit is van proces- als ook logistiek perspectief onacceptabel.

Top.

Zeer vriendelijk te woord gestaan. Afgebroken sleutel van mijn uebler drager binnen 24 uur een nieuwe gestuurd. Deze coulance regeling is voor mij nieuw zo snel en vriendelijk . Heel erg bedankt. Gerard Warmenhoven. Noordwijk.

Servicegericht, goed bereikbaar en aanspreekbaar

De beschadigd geleverde fietsendrager wordt zonder enige aarzeling vervangen door een nieuw exemplaar. De medewerkers én de leidinggevenden tonen zich in de beantwoording van de mailberichten zeer snel en servicegericht. Top service.

Heel tevreden

05-08-2020 een fietsendrager Diamant SG2 online besteld. Deze was niet meer voorradig. Daar ik de drager wil gebruiken voor de vakantie had ik contact gezocht met VenderParts. Na enige mailtjes en belletjes kreeg ik ene Jan te spreken. Jan ging zijn best doen. Nu en dat is gebeurd 12-08-2020 en de drager zit perfect achter de auto. Dus VenderParts een 10

Geweldige service

Een fietsendrager gekocht,zij waren niet te beroerd om hem te demonstreren. Koffie gekregen en echt gastvrij ontvangen.

Superservice

Op de valreep nog een fietsendrager besteld, net voor vertrek voor vakantie. De drager werd direct verzonden en zou de volgende werkdag aankomen. Echter is het pakket daarna bij PostNL blijven steken waardoor het meenemen van de fietsen tijdens vakantie niet mogelijk dreigde te worden. Na een telefoontje met VenderParts met dit verhaal, konden wij naar de vestiging komen om het product direct af te komen halen, om daarna het artikel welke al onderweg was te mogen weigeren en het terug te laten sturen. Heel vriendelijke ontvangst in Halle met een kopje koffie. Alles was opgelost en we konden alsnog met de fietsen op vakantie.

Top service.

Snelle reactie op aankoop van een fietsendrager per mail. (pluim voor Jan Wessels). Ben zeer tevreden met de aankoop. Beter kan niet !!

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.