zeer snelle levering en communicatie

prima zaak

Ik werd na het plaatsen van de bestelling meteen per mail benaderd met de vraag of het een probleem was dat het een dag langer zou duren ivm drukwerk. Ook de vraag erbij of dit geen probleem was. Keurig op tijd geleverd.

Komt netjes de afspraken na.

Was wel een heel doe het zelf pakket, waarvan alleen het vast zetten van de bedrading van de verlichting niet duidelijk is. Gelukkig heeft iedereen wel kabelbinders in huis en is dat weer goed te wijzigen. Tip: Aanpassen gebruiksaanwijzing (stippen waar de kabelbinders moeten komen zitten)

Klantenservice was zeer behulpzaam en snel!

Wij hadden bij VenderParts een fietsendrager besteld. Bij het uitpakken bleek er helaas een klein mankementje aan een onmisbaar onderdeel. Na contact met de klantenservice, met name Jan Wessels, is deze "klacht" direct en adequaat opgelost. Vervangend onderdeel is met kerende post opgestuurd en ook op andere gestelde vragen hebben we gelijk dezelfde dag antwoord gekregen! Fantastische! Als alle webshops hun klantenservice zo goed op orde hadden waren er weinig klachten!

Super bedrijf

Echt een aanrader als u iets van hifi nodig hebt. vandaag besteld morgen in huis

Goede service, niet altijd recente voorraad vermelding

Al meerdere keren met plezier hier mijn aankopen gedaan. De service is prima en de prijs altijd scherp. Niet altijd de goedkoopste, maar service is ook belangrijk. Helaas klopte de voorraad vermelding bij mijn laatste bestelling niet. Het bleek niet voorradig ondanks de vermelding op de website. Uiteindelijk net op tijd voor het benodigde moment ontvangen. Heb het hierdoor helaas wel zelf moeten ophalen ipv de gratis bezorging die het normaal zou zijn geweest.

Voldoende, goed contact met klant.

Snelle en correcte levering.

Binnen 24 uur juiste bestelling geleverd volgens afspraak.

Goede en snelle levering van de fietsdrager

snelle en goede levering woensdagmiddag besteld en donderdag geleverd. de uebler i21 fietsdrager is een mooie compacte lichte drager welke eenvoudig op de trekhaak is te bevestigen. e bike s zijn er ook goed en snel op te zetten. Wat ik echter jammer vind vandaar de 9 is dat ik opbergtas/hoes er niet bij heb dacht dat je deze erbij kreeg maar deze blijkt bij de i21. 90 ° kantelbaar bij geleverd te worden en niet bij de 60° kantelbaar.

Parrot mki9200

Mooie prijs. Snelle levering.

Omdat men de tijd neemt om dingen uit te leggen en vragen te beantwoorden. Daarnaast was de aankoop de volgende dag al geleverd dus een tevreden klant

Snelle reactie

Ons product was niet op voorraad, binnen 1 uur werd er een alternatief aangeboden tot volle tevredenheid, binnen 24 uur in huis.

Stipt

Snelle en correcte bezorging. Goede informatie vooraf.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service. Goed bereikbaar voor vragen en netjes tewoord gestaan

Snelle keurige levering

Levering (uiteindelijk) in orde

De levering was wat vertraagd, is gelukkig na melding kordaat opgepakt. Artikel daardoor gelukkig op tijd binnen! Super.

Snel en goede service

Snelle levering en goede service

grandioos

geweldige service en et product werkt prima heb geen klachtten.

eerste kennismaking en was perfect

Harpo fietsenrek besteld voor een goede prijs en gratis ( op tijd en volgens afspraak) thuis bezorgd.

Goede levering en vriendelijk contact

Ik werd gebeld omdat er een artikel in backorder stond. Ze namen zelfs de verzendkosten op zich. En het backorder artikel mag ik ook zonder verzendkosten bestellen. Zeer netjes geregeld.

Perfecte service en vriendelijk aan de telefoon 🤙

Telefonisch bereikbaar voor advies is toch wel meerwaarde als webshop

ik heb geen problemen ondervonden met mijn bestelling, VenderParts had mijn artikel niet meer op voorraad en dit werd gelijk gecommuniceerd met mij en opgelost.

Ik heb hier een nieuwe autoradio gekocht met de nodige inbouw onderdelen. Ik had hier advies om gevraagt en altijd snel reactie gekregen. Het advies was eerst wel fout maar ik kon het foute onderdeel kostenloos terug sturen. Top service !

Komt afspraken na, precies wat ik zocht! Past precies!

Zeer snelle levering en een mooie site, erg tevreden.

Dit was de eerste keer dat ik hier wat bestelde, en blij verrast met de afhandeling.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.