Top!!

Top geregeld!!

Gewoon TOP !!!!

Fijne overzichtelijke website en een snelle levering van product en de tussentijdse status update’s heb ik als heel prettig ervaren.

Snelle levering vriendelijk personeel

Keurig ingepakt en een snelle levering

Uitgebreide info op de website. Snel besteld en snel geleverd

Ik heb een Actieve Subwoofer besteld ( Phoenixgold Z8150 ). Klein verbeterpuntje zou zijn om aan te geven dat je nog wel separaat een kabelset moet aanschaffen ( Power kabels en RCA kabel ) Als dit vermeld was en als gerelateerd artikel was vermeld had ik deze direct mee besteld. Helaas voor Venderparts heb ik deze kabelset bij de dichtstbijzijnde car audio specialist gehaald. Voor de rest prima leverancier.

Duidelijke site en snelle levering

Ik ben bij dit bedrijf geweest om fietsdrager te ruilen. Het is geen probleem om te ruilen en duidelijke uitleg geld gelijk retour op bank. Super net bedrijf / vriendelijk personeel / lekkere koffie Ben zeer tevreden

correct

vlot, snel en correcte info

Netjes verpakt het en hey juiste onderdeel

Ik zocht een zo geheten facia plate voor mijn Škoda Fabia. Deze was voorradig, maar werd maandag pas verzonden terwijl er vrijdag op de site stond. Het pakketje was netjes verpakt tegen schade. Al met al prima webshop!

Hele goede ervaring

Product besteld op vrijdag en maandag kreeg ik een telefoontje dat het besteld product niet meer leverbaar was doordat het uitverkocht was, maar dat het wel op de 'back-order' lijst stond. Maar ik kon ook kiezen voor een up-grade van het product voor dezelfde prijs en op dezelfde leverdatum. Dit vind ik echte klantenservice. Het product is idd op de afgesproken tijd geleverd en zag er prima uit. Betaling en communicatie is eenvoudig en duidelijk.

Niet op tijd verzonden

Bestelling geplaatst om 20:20 dus het zou volgens de website die zelfde avond verzonden worden. Helaas is dit niet gebeurt dus heb ik de bestelling geannuleerd. Annuleren ging makkelijk en mijn geld was snel terug gestort.

Makkelijk bestellen, snelle levering goede producten

Makkelijk bestellen, snelle levering goede producten

Snelle reactie en goede levering

Snelle reactie via email en snelle levering

Correcte Service

Correcte Service

Ondanks de wat trage verzending goede service

Onderdeel besteld via de site kreeg vrijwel direct een mail van dat de onderdeel verzonden zou zijn en de uiteindelijke track and tracé nummer pas 3 dagen later ontvangen

Snelle levering niets op aan te merken, super.

Gelijk ik het verwacht had maar dat is niet altijd. Hier alles geleverd gelijk beloofd .

Perfecte service.

Het aflevermoment ging in overleg en was stipt.

Zeer snelle levering, en uitstekend geholpen.

Prima uitleg en goed geholpen om de juiste artikelen te vinden.

Uitstekende service

Meedenken en wat extra’ s willen doen. Dat is zeldzaam in deze tijd. Nabestelling werd zonder verzendkosten de volgende dag geleverd.

Snelle levering - alles naar wens.

Heel snelle levering van het bestelde product. Absoluut top.

Precies wat je van webshop verwacht.

Beste prijs op dat moment, stipte afhandeling bestelling, volgende dag afgeleverd.

Uitstekende sevice

Er miste een stekker in de autoradio doos. Ik mailde in het weekend na openingstijden, en kreeg evengoed gelijk antwoord. Dinsdag had ik de kabel al in huis en kon ik het project afmaken. Top winkel

Prima levering maar geen factuur gekregen

Juiste levering exact zoals besteld Ook precies op de aangegeven dag. Jammer dat ik nog geen factuur heb gekregen.

Snel geleverd en niet duur!

Binnen 24 uur snel geleverd en niet duur! Topleverantie dus!

Supersnel geleverd.

Keurig netjes op tijd geleverd voor een scherpe prijs.

Super service!!

Super service (van Jan) bij online bestellingen. Snel en uitgebreid antwoord. Aanrader!

Helemaal goed

Bij bestellingen gaat het heel goed, maar als je iemand nodig hebt wordt je ook uiterst correct te woord gestaan. GA ZO DOOR

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.