Met Venderparts erg goed, maar PostNL minder

De bestelling werd conform opgave verzonden. Goed verpakt en zelfs met als cadeautje een ijskrabber. De communicatie verliep prima. Post NL pakte de bestelling vervolgens niet goed op. Track en trace werd niet bijgewerkt en er werd niet besteld, omdat ik niet thuis zou zijn. Ik was echter de hele tijd gewoon thuis.

Ondanks de beschadiging van de sticker....

Ondanks de beschadiging van de sticker, toch optijd en onbeschadigd ontvangen. Top!!!

Goede service, snelle verzending. Back-office reageert snel en zijn oplossingsgericht.

Snel en keurig geleverd

Snelle levering, keurig verpakt, alles aanwezig. Top!

Perfecte service

Snel en adequate ondersteuning bij het leveren van de materialen

Prima geregeld

Snelle levering en product zoals omschreven. Je word keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Snel en top geregeld

Na mail verkeer te hebben gehad radio besteld en volgende dag in huis

Eenmalige inkoopbeleving, perfekte afwikkeling, levering de volgende werkdag

alles prima verlopen

alles prima en vlug verlopen 10 ++++

Snel en met resultaat geholpen

Gebeld, goed geadviseerd. Volgende dag had ik al het onderdeel in huis.

Top product en snelle levering!

Goed geholpen bij de keuze van mijn bestelling en het is snel geleverd

Alerte medewerkers en keurige verzending.

Was wat vergeten te bestellen, dit werd alert opgemerkt en kon nog op tijd bijgevoegd worden zonder extra verzendkosten.

scherpe prijs, snelle levering.

scherpe prijs, snelle levering.

Ontzettend snelle levering, perfect!

Makkelijke site, geen gezeur, snelle levering!

Snelle en uitstekense service

Verkeerd product besteld Snel en kosteloos hersteld

top

Prima product en snelle levering voor een mooie prijs,wat wil je nog meer

Snelle levering, goed produkt

Helemaal oke

Bobby

Snel en goed geleverd. Keurig volgens afspraak

Goede service snelle levering

Na contact via de chat, makkelijk besteld en erg snelle levering. Zeker een aanbeveling

Uitstekend!!

Snel ( volgende dag het product binnen), professioneel, behulpzaam, proactief. Ik ben direct opgebeld omdat het vermoeden was dat ik een verkeerd bijproduct had besteld. Deze snelle reactie van de vriendelijke medewerker heeft ervoor gezorgd dat ik niet het verkeerde product thuis gestuurd kreeg en door het snelle handelingen heeft de levering geen vertraging opgelopen. Product was keurig verpakt en een leuke attentie erbij ontvangen. Keurig gedaan!

Snelle levering allen zeer tegenvallend product

De levering was zeer snel alleen jammer dat het product tegenvalt past namelijk voor geen meter.

Snelle levering.

De levering was volgens planning maar de verpakking was beschadigd en open.

fietsendrager besteld voor erg mooie prijs. Bestelling werd geleverd zoals verwacht.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.