SUPER

Perfecte organisatie

Zeeer snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering!!!

Zeer tevreden met het bestelde product.

Heel vlotte samenwerking

Mooi product geleverd keurig verpakt mooi op tijd bezorgd

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Klantgericht en snel geleverd

De betaling mislukte in eerste instantie door een foutmelding. Daarop ben ik gebeld om na te gaan wat ik wilde, want de betaling was afgebroken. Bestelling alsnog geplaatst en supersnel geleverd. Merci.

X

X

dit was mijn eerste aankoop op deze webshop

een radio besteld volgens de site op voorraad,gebeld door webshop radio was niet op voorraad. kom wel een ander type leveren,nieuw model en goedkoper. heb toen gevraagd of daar ook een antenne bij zat,dat zo. na ontvangt van pakket zat er geen antenne bij. levering was wel snel.

was snel geleverd

vlotte bediening en correct

Eerste en uitstekende ervaring

Een prima webshop met merkartikelen tegen een goede prijs. Snelle en correcte levering. Aan de telefoon personeel die vriendelijk en ter zake kundig zijn.

Ik heb de MiVue J85 besteld. Snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Direct na de bestelling op de hoogte gehouden via de E-mail. Graag tot een volgende keer.

2 minpuntjes, 1- zeer zwakke versterker 2- kabels kwalitatief slecht Maarja wat wil je voor de prijs, voor de rest dikke bass

Super snelle levering

klein foutje was zeer snel hersteld.

Klein foutje maar was zeer snel hersteld. Kreeg er zelfs een extraatje bij. Goede service.

Top service!!!

Had een jbl speakerset besteld. Bleek er niet meer te zijn. Werd na een half uur gebeld, dat de bestelling met een dag was vertraagd, maar dat ik een nieuwer versie zou krijgen van mijn bestelde speakerset. Nieuwwaarde ligt 10 euro hoger. Echt top service vind ik dat!!

Gemoedelijk Achterhoeks bedrijf

Om 20:58 een TomTom besteld. Gelijk gebeld door een medewerker of die de nieuwe versie voor de zelfde prijs mocht opsturen. Natuurlijk akkoord en de volgend dag om 11:00 al binnen. Service hoor!

Harrie

Radio besteld, deze werd keurig de dag daarna geleverd. Goede prijs en snelle levering.

Twee maal iets besteld en binnen 24 uur geleverd.

Super service

Tiptop in orde van A tot Z

De bestelling gebeurde vlot, vlotte doorstroom op de verschillende pagina's. Snelle respons van de servers bij verwerking van de bestelling en zeer snelle verwerking van de bestelling zelf. Netjes geïnformeerd over het verloop van de bestelling tot en met de levering toe. Zeer degelijke website en verwerking, waarvoor mijn oprechte dank.

Prima, beste prijs

Snel geleverd aan de beste prijs

Prima product

Keurig verzorgd en snel.

was klein probleempje maar goed contact via email en telefoon. En opgelost naar tevredenheid

Hele goede service, snelle verzending.

Mail contact gehad over de track en trace code, direct gereageerd. Perfect contact. Goed ingepakt en snelle levering. Bedankt! Graag tot een volgende keer. MvG Max

Prima levering, en zeer vlot zoals aangegeven, 1 dag na mijn bestelling

Zeer goede ervaring, voor mijn eerste keer. Voor herhaling vatbaar....

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.