Probleempje bij levering snel opgelost

Een onderdeel van mijn bestelling was tijden het transport defect geraakt. Na een email werd ik terugebeld en is gelijk een nieuw onderdeel opgestuurd. Prima en snelle service.

Fast delivery, everything as expected

Delivery was fast, order process easy, price good. Nothing to complain!

uitstekende en snelle service

zeer snelle levering van een luxere uitvoering dan besteld voor dezelfde prijs, na een prettig telefoontje daarover.

vlotte en correcte behandeling en service

een zeer tevreden klant

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs. Het bestelde was niet meer leverbaar (stond wel zo op de site) maar er werd een goed alternatief geboden.

Goed geregeld

Blij met mijn aankoop snel geleverd

Een fantastische webwinkel.

Snelle levering, heel fijn telefonisch contact, geweldige service.

Goed en netjes behandeld

Na bestelling direct door venderparts contact gelegd over gewijzigde levertijd, op site stond leveren na 1 dag, dit werden er 3. Gewoon goed en netjes

top

super goed. Tas nageleverd waarvoor dank

Vender Parts levert wat je bestelt.

Goede bezorging en ik werd goed op de hoogte gehouden. Wel werd de belofte 'voor 21.00 (?) besteld, volgende dag in huis' niet waargemaakt, maar dat vond ik deze keer geen probleem.

Alles is perfect verlopen en uitgevoerd .

Alles perfect utgevoerd.

Correct, zakelijk en snel.

Precies wat je van een goede webshop mag verwachten.

Redelijk maar kan beter

Als een toestel in voorraad staat moet men zien dat dit ook zo is.

Klasse!

Besteld en volgende dag binnen. Goede product werd keurig verpakt geleverd. Compliment!

perfekte service

bestelde goederen mooi geleverd volgens afspraak

Prima en snel geholpen

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Had oorspronkelijk een ander item (fietsdrager) besteld, maar omdat deze tijdelijk niet voorradig was, kreeg ik een alternatief voorstel: duurdere versie, zelfde eigenschappen en tegen dezelfde lage prijs als het oorspronkelijke item. Heel erg netjes. Inmiddels gebruikt en werkt prima. Bovendien hierdoor alles op tijd binnen!

Snelle levering en goede communicatie

Op zaterdag besteld en maandag netjes op de dag in huis. Communicatie vanuit zowel VenderParts als Post NL (via de app) loopt goed.

Juist product toch nog op tijd geleverd voor een goede prijs.

Thule 927 fietsendrager Velocompact (2019) besteld voor een goede prijs, door Venderparts op tijd verstuurd, dagje vertraging bij postnl. Fietsendrager makkelijk te monteren. Wel rekening mee houden ook al staat er op de website gratis levering vanaf 100€ bij dit artikel, voor dit pakket kwam er toch 5,95€ bij voor de verzending (naar België) wel jammer.

Perfecte service

Eenvoudig te bestellen, duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering

Meteen reactie gekregen n.a.v. mijn bestelling.

Het door mij bestelde artikel was niet voorradig. Kreeg meteen een mail met een beter artikel voor dezelfde prijs. Ook werden mijn vragen via mail meteen beantwoord.

Snel en goed!

Snelle levering, goed geïnformeerd over verloop bestelling en levering!

Eindelijk een webwinkel met de service en het contact van “ouderwets” winkelen :)

Door wat wijzigingen in mijn bestelling leek het erop dat mijn bestelling tijdens mijn vakantie thuis geleverd zou worden. Na contact per mail, met het verzoek om e.a. naar de camping in Duitsland te sturen, belde Jan (Venderparts) me nog even om de adressering zeker goed te hebben. Aangekomen op de Camping was het pakket al in goede orde geleverd. Vooral de wijze van contact en servicebereidheid vind ik geweldig. Groetjes, nogmaals dank! En tot de volgende bestelling!

Ze komen hun afspraken na

Bestellen op de site was gemakkelijk, de informatie over de levering was helder.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.