Gewoon goed!

Snelle levering; niets op aan te merken!

Supersnel!

Product voor 21.00 uur besteld en de volgende morgen al in huis.

Perfect.

Super snelle levering.

Volgende keer weer

Zeer goed en snel

Zeer netjes geholpen en zeer snel in huis dankje

Snelle levering & vlotte communicatie

Product snel geleverd. Vlotte & duidelijke communicatie.

Gewoon goed zoals het hoort te zijn. Geheel naar verwachting.

Zie bovenstaande zinnen.

Een verrassend snelle levering, UITSTEKEND.

De aankoop kwam voort uit een surf-sessie op het internet. Er werd een levering voor de volgende dag beloofd. Dit leek mij toch wel een logistieke opgave, maar het is uitstekend gelukt.

Voor 21.00 uur besteld ook echt volgende dag geleverd .top .

Top en zeer snel . Wel zou het wenselijk zijn om overruimte in de verzenddoos te vullen met bubbeltjes folie ivm rammelen .

Snelle levering, goede prijs

Levering zoals aangegeven, volgende dag in huis. Zeer scherpe prijs, ruim goedkoper dan andere aanbiedingen van collega bedrijven.

Fijn uit de brand geholpen

Ik ben goed geholpen met het vervangen van de lampenset van mijn fietsendrager. Ik was zo blij met de nieuwe Uebler i21, maar daarvan heeft iemand na een paar weken de achterlamp kapotgeschopt. Gelukkig levert Hifidump/Venderparts een vervangende set voor een schappelijke prijs. Persoonlijk contact en goed geholpen.

uitekend

Uitgebreid assortiment en perfecte service

Onderdelen besteld en netjes optijd geleverd. Uiteindelijk had ik toch de verkeerde besteld. Professionele service om dit op te lossen.

Tevreden

Medewerker heeft goed service ..

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Eerst even gebeld of artikel wel op voorraad was, en daarna besteld en volgende dag geleverd. Top

Snel en goed

Duidelijke site, goede prijzen en snell levering

Goeie prijs en geleverd zoals beschreven

Toppie

Goede levering geen problemen gehad

vriendelijke, snelle en goede afhandeling van mijn (via internet-) aankoop van een fietsendrager.

zie hiervoor

Goed en keurig afgeleverd

Perfect en stipt afgehandeld

Aankoop aan beste prijs van het internet

Prima product,

Scherpe prijs en op tijd bezorgd

Zeer tevreden, uitstekende service. Track and trace en snel geleverd

Prima bedrijf

Alles in goede orde ontvangen zoals afgesproken.

Vlotte levering!

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.