Top, snelle levering, duidelijke informatie website

Na enig uitzoekwerk kwam Venderparts er voor mij het beste uit. Na de bestelling kreeg ik snel bericht dat het pakket was verzonden, De volgende dag op tijd ontvangen. Meer ssan tevreden over dit traject.

top

snelle levering top! past niet goed op draaibare trekhaak BMW X3 model 2018 stekker kan er niet in.

tegengevallen

Voor 21 uur besteld de volgende dag niet in huis terwijl ze dit wel vermelden op de site

Positief!

Feedback en service prima, allen nu nog ons pakket ontvangen.

Zeer goede ervaring

Vooraf telefonisch informatie ingewonnen. Uiterst vriendelijke en correcte medewerkers. Deskundig geadviseerd. Product volgende dag al geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Scherpe prijzen voor topproducten. Thule Easy Fold XT top product.

Levering volgens afspraak, volgende dag in huis

Snelle levering voor een goede prijs

Fietsendrager gekocht voor een goede aanbieding. Snelle levering. Er was een onderdeel niet goed, werd zeer snel op gereageerd en snel opgelost (dag erop nieuw geleverd)

Geweldig!

Product zeer snel ontvangen in België. Het is wat we verwacht hadden! Super service!!

Prima service en klantvriendelijke organisatie

S'middags besteld de andere dag in huis zoals ze beloven prima service

Goede service! Erg blij.

We hebben een skibox besteld en opgehaald in Halle. Daar hebben ze de dakkoffer voor ons op de auto gemonteerd, sneller dan dat ik mijn koffie kon opdrinken. Dank!

Snelle service!

Subwoofer besteld, betaling makkelijk, volgende dag in huis, goede informatie over verzending en levering. Top zaak.

Thule bagagedrager

Snel online besteld en binnen de 2 dagen aan huis geleverd.

Onderdeel besteld. Helaas de verkeerde. Zonder extra kosten hebben ze de goede verstuurd. Topservice

Super klantvriendelijk

Binnen een dag een dakbox geleverd.

Prima service en een keurige manier van afhandelen.

Goede service een belletje gehad dat het een paar dagen later werd geleverd. Keurig gedaan.

Zeer goede service

De bijgeleverde tas was uitgescheurd. Mail verstuurt en direct reactie om de tas terug te sturen zodat er een nieuwe verstuurd kan worden.

Een duidelijke site, snelle levering. En de omschrijving van de fietsendrager was helder. Het artikel was wat ik er van verwachten.

Prettig, deskundig en vooral heel snel, efficiënt en effectief in communicatie uitstekende ervaring

Voor mij als klant een uitstekende ervaring door de prettige en deskundige klantenservice. Opvallend snelle opvolging van de bestelling inclusief planning van bezorging. Binnen enkele minuten volledig geïnformeerd inclusief PostNL bezorginformatie en Track&Trace-code. Dit oversteeg mijn verwachtingen. • Personeel: prettig, deskundig • Proces: efficiënt, effectief • Communicatie: Uitstekend • Product: kwaliteitsproduct (Uebler i21) • Prijs: concurrerend.

verrassend

Een tomtom 5 inch besteld en zonder enige communicatie een 6 inch geleverd

Aankoop prima verlopen !

Pakket super snel op de post, goeie prijs en de dakkoffer bevalt ook erg goed.

Pakket super snel op de post, goeie prijs en de dankoffer bevalt erg goed.

Product en service super.

Mooie producten voor zeer mooie prijzen. Snelle en correcte levering.

Uitstekend gereageerd

Het product was niet direct op voorraad maar ik werd netjes gebeld dat de levering een paar dagen later zou zijn. Prima Servi e.

Fijne samenwerking tussen winkel en klant

Fijne web winkel

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.