Pluspunten

Kan goed inhoudelijk advies geven over produkt. Scherpe prijs en correcte levertijd.

Pluspunten

Super snel. Reageren direkt op vragen via de mail. Heel prettig!

Zou niet weten

Pluspunten

Bestellen gaat gemakkelijk De prijs springt er positief uit De bezorging is snel

Pluspunten

Pluspunten

goede service en snelle levering

geen tot nu toe

Pluspunten

Snel Vriendelijk Mooie spullen Lage prijs

Pluspunten

Snelle levering en klant wordt uitstekend bediend.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Concurende prijzen.

Pluspunten

Om 17.00 uur bestelling geplaatst, de track-and-trace code had ik al na 15 minuten! Levering de volgende dag zoals aangegeven. Prima!

Pluspunten

Zeer goede service en scherpe prijs. Mijn fietsdrager functioneerde niet goed, maar dit werd zeer snel en vriendelijk opgelost. Uiteindelijk hebben ze persoonlijk een nieuwe bezorgd op mijn werk (170 km bij hun vandaan). Het kan gebeuren dat er iets mis gaat bij een levering, maar de manier waarop ze dit oplossen is echt uitzonderlijk te noemen.

Ga vooral door op deze manier en klanten zullen zeker terugkomen.

Pluspunten

De duidelijke communicatie en snelle levering. Daarnaast erg prettig dat wanneer het artikel toch niet voorradig bleek een duurder alternatief werd aangeboden voor dezelfde prijs.

De items (een Thule Wingbar en een Thule Proride) waren in de originele doos met flink wat plakband aan elkaar geplakt bij het verzenden. Dit zorgt ervoor dat tijdens het transport er een risico op beschadiging is of kwijtraken wanneer de pakketten los komen van elkaar. Dit zou misschien op een andere manier (ompakken) beter gekund hebben.

Pluspunten

Goede communicatie, keurig verzonden met t&t-code. Overzichtelijke site en scherp geprijsd!

Pluspunten

Als er iets niet kan kwam bezorgen bellen ze je gelijk.

Misschien iets beter op letten bij ons werd postnl bezorg pakketje gezegd maar bleek gls te zijn vandaar dat wij het pakje niet konden vinden maar verders verliep alles netjes en snel.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

snelle service

geen

Pluspunten

Snelheid van reageren

Pluspunten

Accuraat en snel. Het lijkt Speedy wel.

Pluspunten

Product werd vlot geleverd. Door eigen schuld kabel beschadigd van fietsendrager en zeer kundig voor een zacht prijsje gerepareerd. Topbedrijf!

Pluspunten

prima de 2 producten kwamen dag na dag op een correcte tijd binnen

ik zou het niet weten

Pluspunten

Het is echt perfect gegaan van bestelling tot de aflevering !

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling, Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, correcte levering op afgesproken tijdstip voor een goede prijs

Als ik een fietsendrager zoek, kom ik in eerste instantie liever niet terecht op een site die klinkt alsof hij gespecialiseerd is in goedkope audioapparatuur. Ik wil dan het liefst een site die klinkt alsof hij met auto's of fietsen van goede kwaliteit te maken heeft, of als tweede keus een site met een neutrale naam. Uiteindelijk heb ik toch voor jullie gekozen, maar mijn eerste reactie was "dit kan niks wezen." Zonde toch?

Pluspunten

Pluspunten

Snel telefonisch contact en flexibel.

Betalingssite website kan m.i. verbeterd worden.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.