Pluspunten

Klantgericht en vriendelijk met een snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en prima service middels telefonisch overleg over een onderdeel van de zending. Bleek ook nog eens bij mijn aankoop (fietsendrager) de goedkoopste.

Geen.

Pluspunten

Geweldige service en prima telefonisch bereikbaar. Door een fout bij Postnl werd de fietsendrager persoonlijk doorHifidump.nl op de afgesproken dag bezorgd. Dit vind ik toch wel een bijzonder goede service.

Pluspunten

snel gereageerd via mail en binnen 2 dagen geleverd ( na 22.00 uur besteld)

Pluspunten

Goede bereikbaarheid van de klantenservice. De medewerkers denken actief met de klant mee om tot een oplossing voor een beloofde levering te komen.

Pluspunten

Attente medewerker. Goede service wat beloofd was werd waargemaakt en alles onder het genot van een kop koffie.

ga zo door

Pluspunten

Nette prijs,snelle afhandeling en verzending.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Pluspunten

snel geleverd en goed aangekomen!. de goedkoopste op internet!. (pakketje was simpel verpakt/ originele doos in folie)

breder assortiment

Pluspunten

Snelle levering en een nette factuur.

nvt

Pluspunten

Dit bedrijf, en met name Roel Schuurman (eigenaar) en Jorn, hebben de uitspraak "Klant is koning" hoog in het vaandel staan. Pioneer AVH-Z9100DAB, na telefonisch wat nadere vragen van mijn kant, besteld. Kreeg een telefoontje dat Pioneer niet kon leveren i.v.m. het feit dat het product zo nieuw was dat het nog niet uitgeleverd kon worden, dit zou een week later zijn dan de aanvankelijke leveringsdatum. Voor mij geen probleem, wat schetst mijn verbazing ik wordt na een paar dagen weer gebeld dat de Pioneer toch geleverd is verstuurd zou worden. Op mijn verzoek dit twee dagen uitgesteld omdat ik niet thuis zou zijn ook dit was geen probleem. Bij openen pakket, bleek de DAB antenne er niet bij te zitten. Na één mailtje, die na sluitingstijd en in het weekend beantwoord is door Roel, kreeg ik vandaag de DAB antenne binnen. Ik kan iedereen die nog klantgericht en service gericht behandeld wil worden als klant dit bedrijf ten zeerste aanbevelen Top zo zie je het niet vaak meer.

Ga zo door.

Pluspunten

snelle levering en netjes bezorgd.

Pluspunten

Snelle betrouwbare levering tegen een mooie nette prijs

Géén

Pluspunten

Snelle behandeling van de per e-mail gestelde vraag. Daarna direct bestelling geplaatst van de Uebler I 21 en de andere dag al in huis. Toppie hoor!!!!!!

Niet van toepassing.

Pluspunten

Correcte informatie vooraf en geleverd conform afspraak!

Pluspunten

Pluspunten

ondanks het niet leverbaar zijn van de fietsendrager ,toch nog redelijk snel geleverd

geen

Pluspunten

snele service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte bediening

niet precies de bezorgtijd doorgeven of ruimere tijd nemen .

Pluspunten

Omdat ik een autoradio die ik eigenlijk bestelde niet meer voorradig was. Kwamen jullie met alternatief. En die is ook goed

Pluspunten

Goede producten aan scherpe prijzen. Interessante verzendtarieven naar België. Snelle verzending en zeer goed contact.

Pluspunten

prima prijs en ultra snelle levering

geen

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.