Pluspunten

Heel snelle en correcte levering

Op het moment niet

Pluspunten

snel geleverd !

geen

Pluspunten

Echt klantgericht. Telefonisch uitstekend geholpen. Product en bezorging boven verwachting.

Pluspunten

Snelle levering en snel contact na de klant

Pluspunten

Telefonisch geinformeerd naar een fietsendrager die wij wilde aanschaffen hij stond op de site voor een hele mooie prijs, er was er nog een op voorraad ,tevens vroeg ik om een oprijgoot maar die was niet meer in huis, jammer . Direct heb ik de drager besteld via de website . 10 minuten nadat ik hem besteld had ging tot twee keer toe de telefoon ,ik was even druk met de kleinkinderen. Ik heb zelf even teruggebeld en ik kreeg de medewerker van HifiDump aan de lijn ,"mevrouw wij hebben nog een oprijgoot gevonden '.Dat was boffen ,tot mijn verbazing zei de medewerker 'ik stop hem er wel bij , fijn weekend! Mijn verbazing was groot ,de moeite doen om twee keer te bellen en nog een gratis oprijgoot erbij ! Ga zo door medewerkers HifiDump dat is pas klandizie . Nogmaals heel veel dank en fijne feestdagen Emmy

Duidelijker vermelden of bij een autoradio alle inbouw benodigdheden aanwezig zijn.. (Din frame)

Pluspunten

Super snel het pakket geleverd Top.

Pluspunten

scherpe prijzen en snelle levering. produkt was goed verpakt

Pluspunten

Via de site een TomTom aangeschaft. Er is veel keuze en daarnaast is er duidelijke informatie te vinden waardoor je een goed beeld hebt van de verschillende typen TomTom's. Ook werd ik erg blij van de snelle levering. Helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

zeer snelle levering! dinsdag om 19:00 besteld en woensdag al om 11:00 geleverd!

Pluspunten

voordelig, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- gratis verzenden. - telefonisch contact bij 1 dag vertraging.

- versturen in een beschermende verpakking. De verpakking van het navigatiesysteem kwam beschadigd aan. - Verpakking met duidelijk logo van het bedrijf. Er werd lang gezocht naar mijn pakket bij het afhaalpunt omdat deze niet duidelijk herkenbaar was. - op de site vermelden hoe lang het duurt voor het product aan komt. Dit kwam 1 dag later.

Pluspunten

Bestelling werd vlot en compleet bezorgd. Kon het keurig volgen. HiFiDump doet wat ze beloven. Prima shop!

Pluspunten

Super snelle levering. Degelijk verpakt. Kan moeilijk beter een echte aanrader!!! Bedankt.

Pluspunten

Goede snelle levering. Goede telefonische hulp bij het in elkaar zette van een Thule dakdrager.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niet veel

communicatie hebben ze nog niet van gehoord. zending kwam niet op het per mail verzonden moment. heb er over gebeld maar dat hielp niets, kort om waardeloos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette afhandeling ve klein geschil

Wat je in een webcatalogus aanprijst moet ook leverbaar zijn binnen en.

Pluspunten

Ik werd netjes gebeld dat het product een dag later zou worden geleverd.

geen

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Goede uitleg en advies over product, snelle levering,

Levering was niet compleet, na 1 telefoontje snel opgelost.

Pluspunten

Prijs en levertijd was voor aanschaf doorslaggevend van deze Movanext Lux fietsendrager en hierin is HiFiDump geslaagd voor 100%

nvt

Pluspunten

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijzen

Pluspunten

Snelle en zeer goede service, geweldige ervaring

Pluspunten

Ondanks niet op voorraad binnen in drie dagen geleverd (Dab+ autoradio) zelfs even een belletje over alternatieven. Zeer attent.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.