Pluspunten

persoonlijk dicht in de buurt dus voor mij geen bezorg kosten, vriendelijk personeel zowel in de shop als ook voor de telefoon. snelle levering

meer thule onderdelen verkopen

Pluspunten

Pluspunten

snelle Leveren volgens afspraak Vriendelijke en behulpzame medewerkers groot aanbod in producten Ook na de levering bij vragen behulpzaam

Ik heb er geen kunnen vinde

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Pluspunten

Snel antwoord bij vragen. DSP zou direct uit Duitsland komen maar waren problemen met het verzenden. Netjes door Hifidump gebeld met de vraag wat ik wilde doen met de bestelling.

Pluspunten

zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

werd heel vriendelijk te woord gestaan toen er een levering probleempje was maar dit is naar tevredenheid op gelost, heb dan ook veel plezier van de radio die ik daar aan heb geschaft, super bedrijf waar de klant nog hoog aangeschreven staat super

ga zo door komt het allemaal goed

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijje site. Prettig klantencontact. Prima service Eerlijk advies Snelle levering. Update van bestelstatus

geen

Pluspunten

Prima service, beter alternatief gekregen voor dezelfde prijs toen het product niet op voorraad bleek

Pluspunten

Snelle levering, ik had 2 kenwood navi. Radio's besteld En ik kreeg meteen een E-mail terug dat deze niet meer levererbaar waren, en of ik het goed vond dat ik de nieuwere versie wilde voor dezelfde prijs

Op mail reageren, ik heb 3 mails gestuurd maar nog steeds geen mail terug gehad

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

fijne service, prettige communicatie en erg attent, kop koffie bij aankomst.

Pluspunten

Pluspunten

Bij een probleem met de bezorging is er direct actie ondernomen tot het probleem opgelost was.

Pluspunten

HIFIDUMP doet wat het beloofd, 's avonds rond 20.30 uur besteld en de volgende dag rond 13.00 uur in huis. Website geeft voldoende duidelijkheid! Al met al prima aankoop bij HIFIDUMP, met 100% tevredenheid.

Ik kan geen verbetering bedenken.

Pluspunten

Uitstekende bestelling De volgende dag in huis. Ik werd gebeld door de verkoper dat hij de 70 ampère zekeringen niet meer op voorraad had en vroeg mij of 60 / 80 ook een mogelijkheid was 60 vond ik prima. Als goedmaker had hij er zelfs een brief bij gedaan met 4 zekeringen i.p.v. 2. Uitstekende service, zeer tevreden klant.

Keep up the good work !

Pluspunten

Bij probleempje telefonisch duidelijk en goed geholpen.

Pluspunten

Vol lof.

Pluspunten

Zondagmiddag in de auto vanuit Frankrijk een bestelling gedaan met een leuke korting via internet. Maandag een mailtje gekregen dat het dinsdag al bezorgd zou worden en aan het einde van de middag kwam de postbezorger het al brengen. Prima en een vlotte service!

Geen. Leverden een prima en vlotte service van mijn bestelling.

Pluspunten

Duidelijkheid

Verzending binnen 24 uur

Pluspunten

Denken met je mee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ok

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.