Goede fietsdrager voor lage prijs. Snelle levering. Wel even opletten bij zelf monteren. Goed eindproduct.
Goedemorgen John, Bedankt voor de mooie recensie. Vele plezier met de fietsendrager! Groetjes, Team VenderParts.nl
De bestelling is heel snel verwerkt en verzonden. Ook op tijd geleverd door Post.nl. Product in goede orde ontvangen. Goed verpakt. Scherpe prijs voor deze mooie fietsdrager.
Goedemorgen Frans, Bedankt voor de mooie recensie. Veel plezier met de fietsendrager! Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts.nl
fact: INV301235 De doos van mijn Azura-fietsenrek was open Ik heb geen sleutels ontvangen !!! Ik wil graag dat u mij sleutels sturt. Dank u Ceulemans Sylviane av de la Paix 44 1640 Rhode st Genèse Tel 0474233940
Goedenavond Sylviane, Zoals al prive aan u gemaild Wat vervelend om te lezen. Misschien bij PostNL iets mis gegaan. De goederen gaan allemaal nieuw ons magazijn uit. Ik zal dan zorgen dat u de sleutels z.s.m. thuis krijgt. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Roel Schuurman Eigenaar - Inkoop en Verkoop
Prijs was goed, jammer dat jullie maar een paar uur per dag bereikbaar zijn.
Hi Bart, Bedankt voor de mooie review! We hebben 2 ''vragenuurtjes'' per dag via de telefoon maar zijn via ons emailadres [email protected] goed bereikbaar. Vaak heeft u binnen 10 minuten antwoord op uw vraag. Veel plezier met de TomTom. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Vragen over een fietsendrageronderdeel werden snel en duidelijk beantwoord. De bestelling kregen we vervolgens ook al binnen 24 uur binnen, top!
Hi Kevin, Bedankt voor de mooie recensie! Veel plezier met de Uebler arm en een goed weekend! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts
Correcte levering
Hi Rob, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de oprijgoot! Groetjes, Team VenderParts.nl
Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en het postpunt waar ik het paket kan afhalen is gesloten met het bericht op de deur dat alle pakketten terug naar post nl gaan. Snel verzonden door venderparts. Goed werk van post nl Maar afhaalpunt heeft hier gefaald.
Hi Rudi, Bedankt voor recensie! Goed of slecht we zijn er altijd blij mee. Uw onvoldoende vinden wij echter niet terecht. We hebben uw bestelling netjes op de dag van bestelling verzonden. De volgende dag heeft de PostNL een poging gedaan deze te bezorgen. Dat is niet gelukt volgens de tracking. Deze is daarna naar een PostNL punt gegaan. U geeft aan dat het PostNL afhaalpunt is gesloten. Dat kunnen wij niet weten en daar kunnen wij ook niks aan doen. We zullen het pakket opnieuw aanbieden als die weer retour is. Uiteraard wensen we u veel plezier met uw speakerset. Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts
Originele beoordeling
Ben dik te vreden met de klantenservice was iets te laat maar hebben ze netjes mee opgelost mijn dank voor jullie snelle acties
Hi Dennis, We hebben u meerdere keren proberen te bellen. U had een verkeerd telefoonnummer ingevuld. We hebben elkaar zojuist gesproken en de subwooferset is onderweg. Tracking mail ik u zo door. Fijn dat u de recensie wil aanpassen en veel plezier met de set. Groetjes, Jan Wessels VenderParts
Originele beoordeling
Heb iets besteld maar word maar nier geleverd telefonisch contact gehad maar komen afspraken niet na
Vandaag besteld,morgen in huis!
Hi Theo, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de klem! Met vriendelijke groet, Jan Wessels Venderparts.nl
Zeer snelle levering toppie
Goedemorgen Erik, Bedankt voor de mooie review! Groetjes, Team VenderParts.nl
Prima, snelle service en een goed product!
Hi Roan, Bedankt voor de mooie review! U heeft een mooie fietsendrager aangeschaft. Veel plezier ermee (u heeft het weer nog mee in oktober)! Groetjes, Team VenderParts.nl
Geweldig product ,juiste levering,met track en tracé makkelijk te volgen via pst.nl
Hi Rudy, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u tevreden bent! Veel plezier met de fietsendrager! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Zoals op de website beschreven staat, zorgen ze er voor dat ze het snel kunnen leveren als ze het op voorraad hebben. Tijdens proces word je netjes op de hoogte de hoogte gehouden.
Goedemorgen Vincent, Bedankt voor de mooie review! Voor 20:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden en eigenlijk altijd de volgende dag bij de klant. Daar werken wij en de PostNL hard voor. Dus fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts
Zeer correcte snelle levering. Duidelijke website, scherpe prijs.
Hi Wim, Fijn om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met de fietsendrager. En uiteraard ook bedankt voor de mooie review. Groetjes, Team VenderParts.nl
Snelle levering, en een goed product.
Goedemorgen GJ, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de fietsendrager! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Vervelend uiteraard, maar belangrijker hoe het wordt opgelost. Bij het verzenden van mijn fietsdrager was mijn adreslabel verwisseld met een andere klant waardoor ik die fietsdrager kreeg en die klant de mijne. Na een mailtje hierover werd ik snel gebeld door Venderparts en werd het prima opgelost. We kregen beide een nieuw verzendlabel en konden zo beide snel de juiste drager ontvangen. Het hele proces werd goed gemonitord door Venderparts. Goede service.
HI Jan, Bedankt voor de mooie review! Hier gaat (heel af en toe) ook wel eens wat mis. Bedankt voor het geduld en het meedenken. Veel plezier met de drager! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts
Daarna hebben wij de fietsendrager meteen besteld en is hij een dag later in prima staat thuis bezorgd.
HI Wim, Bedankt voor de mooie review. Fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de drager! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Snelle reactie op mijn vraag en goed geholpen met een prima product, ook erg tevreden met de snelle levering.
Hi Marc, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de fietsendrager. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Super gegaan en snel geleverd
Hi Ben, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de subwoofer! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Snelle levering perfect
Goedemiddag, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de fietsendrager! Groetjes, Jan Wessels - VenderParts
zeer snelle levering
Hi Roger, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met de Pro User fietsendrager. Met vriendelijke groet, Team VenderParts.nl
Zie hierboven
Hi Willy, Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de oprijgoot. Groetjes, Jan Wessels - VenderParts.nl
Ik had nog een paar vragen voordat ik bestelde. Daar werd snel en adequaat op gereageerd. Na bestelling de fietsdrager snel in huis. Mooi product waar we ongetwijfeld veel plezier van gaan hebben.
Goedemiddag Jos, Bedankt voor de review! Geniet nog even van het mooie weer met de fietsendrager. Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts.nl
Na afspraak kon ik mijn fietsendrager ophalen. Fijn telefonisch kontakt en dito in de webwinkel. Aan te bevelen.
Hi Jan (mooie naam), Bedankt voor de review! Veel plezier met de fietsendrager. Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts.nl
Helaas werd de fietsendrager pas om 23:00 afgegeven bij PostNL, dus de volgende dag leveren lukte niet meer. De dag erna wel en dat was ook prima, maar de verwachting was dus iets anders.
Hi Likor, Bedankt voor de mooie review ondanks dat het een dagje langer bij de PostNL is blijven liggen. Veel plezier met uw mooie Pro User fietsendrager. Met vriendelijke groet, Jan Wessels - VenderParts.nl
Dorpsstraat 2
7025 AD Halle
VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.