Snelle levering en goede prijsstelling.

Goede fietsdrager voor lage prijs. Snelle levering. Wel even opletten bij zelf monteren. Goed eindproduct.

Prima levering van een goed product.

De bestelling is heel snel verwerkt en verzonden. Ook op tijd geleverd door Post.nl. Product in goede orde ontvangen. Goed verpakt. Scherpe prijs voor deze mooie fietsdrager.

fact: INV301235

fact: INV301235 De doos van mijn Azura-fietsenrek was open Ik heb geen sleutels ontvangen !!! Ik wil graag dat u mij sleutels sturt. Dank u Ceulemans Sylviane av de la Paix 44 1640 Rhode st Genèse Tel 0474233940

Oké

Prijs was goed, jammer dat jullie maar een paar uur per dag bereikbaar zijn.

Snelle reactie en goed advies

Vragen over een fietsendrageronderdeel werden snel en duidelijk beantwoord. De bestelling kregen we vervolgens ook al binnen 24 uur binnen, top!

Correcte snelle levering en precies wat ik nodig had.

Correcte levering

Nog niks ontvangen

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en het postpunt waar ik het paket kan afhalen is gesloten met het bericht op de deur dat alle pakketten terug naar post nl gaan. Snel verzonden door venderparts. Goed werk van post nl Maar afhaalpunt heeft hier gefaald.

Doen er van alles aan om je goed te helpen

Ben dik te vreden met de klantenservice was iets te laat maar hebben ze netjes mee opgelost mijn dank voor jullie snelle acties

Vlotte afhandeling

Vandaag besteld,morgen in huis!

Snel

Zeer snelle levering toppie

Snel besteld, snel geleverd!

Prima, snelle service en een goed product!

Geweldig product

Geweldig product ,juiste levering,met track en tracé makkelijk te volgen via pst.nl

Zoals op de website beschreven staat, zorgen ze er voor dat ze het snel kunnen leveren als ze het op voorraad hebben. Tijdens proces word je netjes op de hoogte de hoogte gehouden.

Venderparts doet wat het belooft.

Zeer correcte snelle levering. Duidelijke website, scherpe prijs.

Snelle levering, en een goed product.

Ondanks fout in verzending, goed opgelost

Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Vervelend uiteraard, maar belangrijker hoe het wordt opgelost. Bij het verzenden van mijn fietsdrager was mijn adreslabel verwisseld met een andere klant waardoor ik die fietsdrager kreeg en die klant de mijne. Na een mailtje hierover werd ik snel gebeld door Venderparts en werd het prima opgelost. We kregen beide een nieuw verzendlabel en konden zo beide snel de juiste drager ontvangen. Het hele proces werd goed gemonitord door Venderparts. Goede service.

VenderParts heeft super snel op onze vragen gereageerd.

Daarna hebben wij de fietsendrager meteen besteld en is hij een dag later in prima staat thuis bezorgd.

Goed en snel geholpen

Snelle reactie op mijn vraag en goed geholpen met een prima product, ook erg tevreden met de snelle levering.

Super gegaan en snel geleverd

Snelle levering perfect

zeer snelle levering

zeer snelle levering

Degelijk materiaal met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, goede service.

Zie hierboven

Soepel bestel- en leverproces!

Ik had nog een paar vragen voordat ik bestelde. Daar werd snel en adequaat op gereageerd. Na bestelling de fietsdrager snel in huis. Mooi product waar we ongetwijfeld veel plezier van gaan hebben.

Na afspraak kon ik mijn fietsendrager ophalen. Fijn telefonisch kontakt en dito in de webwinkel. Aan te bevelen.

Helaas werd de fietsendrager pas om 23:00 afgegeven bij PostNL, dus de volgende dag leveren lukte niet meer. De dag erna wel en dat was ook prima, maar de verwachting was dus iets anders.

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.