3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ok

Pluspunten

Zeer snelle levering. Direct contact en ook to the point. Prima.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering. Een paar Thule fietsdakdragers gekocht bij HiFi Dump. Voor 21:00 besteld en de volgende dag binnen. Prijs het laagst na kort zoekwerk op internet.

Ik had bij de fietsdragers 2 adaptor setjes besteld voor de "square bar" dagers. Ze hadden er maar 1 op voorraad. Hierover netjes gebeld en het geld terug gestort. Omdat ik de volgende dag met vakantie ging was naleveren geen optie. Het missende adaptor setje bij Halfords gehaald was daar iets goedkoper dan bij HiFi dump

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

HiFi belde mij direct (in de avond) nadat ik bestelling had geplaatst voor nadere vragen over wijze van levering.

Nakomen van leveringstijden.

Pluspunten

Communicatie!

Pluspunten

snel en correct

nvt

Pluspunten

snelle levering, makkelijke betaling, product in orde.

kleinere postpakketen,

Pluspunten

Ondanks ik wist wanneer het bezorgd werdt. Heb ik na meerder malen. Telefonisch contact gehad met. Hifidump ivm niet ontvangen track en tracecode. Niet per mail en ook niet per. Sms. Ondanks alles is alles gied opgelost

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. En een extra digitale antenne gratis erbij gekregen.. Erg netjes..

Pluspunten

Goede prijs voor artikel.

Vrijdag middag besteld, dinsdag daarop geleverd. Tekst op site geeft aan voor 21:00 besteld zelfde dag verzonden. Dat schept een andere verwachting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

direct na opdracht telefonisch door HiFiDump benaderd over levering (vanwege niet op voorraad). Geleverd product voldoet aan de verwachtingen

Bij bestelling wel aangeven of gevraagd product op voorraad is (bleek nl niet het geval)

Pluspunten

Belt dat een product later geleverd wordt en vraagt of dit akkoord is. Goede en snelle reactie

Pluspunten

Goede uitleg over de gestelde vragen

nvt

Pluspunten

Nadat ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik gelijk een telefoontje met de excuses dat mijn item niet de volgende dag maar de dag daarop geleverd zóu worden. Nette en correcte afhandeling.

Pluspunten

Komt zijn beloftes na

Pluspunten

met de klant meedenken en waar mogelijk suggesties geven

Pluspunten

Snel, kordaat en betrouwbaar

Pluspunten

De kleur van mijn bestelling was niet meer beschikbaar en ik werd meteen gebeld met de vraag of een andere kleur ook goed was, of dat ik wilde wachten tot de andere kleur weer beschikbaar was.

De beschikbaarheid van de producten per kleur was dus niet helemaal correct.

Pluspunten

vlotte correcte afhandeling

?

Pluspunten

Nette site en vriendelijke medewerkers. Tijdens mijn bestelling liep de Ideal betaling vast. Later nogmaals besteld. Even later werd ik netjes gebeld dat het geld 2x was overgemaakt. Is netjes teruggeboekt!

Pluspunten

Daar de bestelling niet de volgende dag afgeleverd kon worden, werd ik keurig daarover geinformeerd.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Dorpsstraat 2

7025 AD Halle

088 - 208 0308

Over VenderParts

VenderParts is een onlinewinkel en onderdeel van Auto Service Venderbosch te Halle (Doetinchem). VenderParts is gespecialiseerd in de verkoop van Car Audio, Multimedia, Navigatie, Dakkoffers, Dakdragers en Fietsendragers.