snelle levering.

positief, zonder minpunten.

Correct geleverd

Gewoon goed ,, netjes geleverd,,

Al 2x mooie tuinposter gekocht. Heel handig dat het precies op je eigen afmetingen gemaakt wordt. Superscherpe kwaliteit.

Super service, en kundig personeel.

Snelle goede levering ( zoals beloofd), en goede tips van kundig personeel , makkelijke website ,en prima kwaliteit. Dat maakt Teun Tuinposter voor ons een zaak waar we elke keer terug komen .

Aanwinst op het balkon

Mooie poster jammer dat het pakketje niet bezorgd kon worden bij een afhaalpunt.

Goede druk en snelle levering.

Na ruim 12 jaar was ons al eerder bestelde tuinposter met eigen foto echt aan vervanging toe. We hebben dezelfde print weer genomen, als herinnering aan een mooie vakantie. Top toch dat de deurposten het 12 jaar in weer en wind heeft volgehouden!

Mooi gedrukte posters. Snelle levering

Prachtposter

De poster beantwoordt aan onze wens en geeft een prachtig effect waar deze is geplaatst

Goed produkt

netjes verpackt

Geleverd wat er besteld is. Eerst was levering vertraagd netjes doorgegeven. Alleen wanneer het wel geleverd zou worden hebben we geen bericht van ontvangen

Geweldig!

Alles was meer dan je zou verwachten… Uitstekende service, een bestelfout van mijzelf werd opgemerkt en kosteloos aangepast. Het pakket werd razendsnel opgestuurd en de tuinposter is prachtig! Mooi kleuren, stevig en niet moeilijk netjes op te hangen en te spannen.

Prachtig resultaat

De 2 posters van Teuns tuinposters zijn prachtig . Mooi en degelijk afgewerkt . Houten frame is van zeer goede kwaliteit. We zijn super trots op deze mooie posters . De vorige die we gekocht hebben ,zijn nog steeds schitterend van kleur en deze hebben toch al een 5-tal jaren aan de tuinmuur gehangen. CHAPEAU !!

Mooie poster erg blij mee

Wij zijn erg blij met de poster

Waanzinnig mooi!

Mijn eigen foto op een poster, heel mooi geworden. Leuk ook dat persoonlijke kaartje. Snelle levering, kortom geweldig!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Dit is de 3de keer dat wij een poster hebben gekocht. Ze zijn een toevoeging in onze stadstuin. Wie wil er nu geen uitzicht!

Mooie poster.

Ruime keuze, snelle levering

Hele mooie tuinposter, goede kwaliteit en mooie kleuren! Ik ben er superblij mee

Top service, tuinposter prachtig

Geweldig mooie poster

Tijdens onze vakantie hebben we een foto gemaakt welke perfect zou passen in ons open tuinhuisje. Je kan het gewenste formaat zelf uitkiezen en daardoor mooi resultaat. De foto is perfect. Enige vraag had ik over het bevestigen van de foto, ik heb de vraag via uw website gedaan maar nog geen reactie, ik hoop graag jullie aanbeveling te horen. BVD voor de aanbeveling

Mooie scherpe afdruk.

Goed verpakt aangekomen.

Prachtige poster

Veel keuze in afbeeldingen en maten. Snel geleverd en een prachtige poster in onze tuin waar we al veel complimenten over hebben gekregen.

geweldig prec ies de kleuren die we besteld hadden.

Heel mooi en goed van kwaliteit

Prachtige poster

Prachtige poster! Netjes verpakt zodat de poster niet kon beschadigen.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Prachtige kaliteit tuinposter en vlotte levering.

Waardeloze vervoerder

Mooie canvas posters. Waardeloze vervoerder. Zet de poster om 08:41 voor de deur. Zonder aan te bellen. Niemand thuis. Probeert NIET af te leveren bij de buren. We hebben een camera hangen en kunnen alles bewijzen. Partner komt om 12:45 thuis. Dit is achterom. Geen idee dat de poster voor de deur staat. Pas bij bezoek om 16:00 uur wordt duidelijk dat de poster is neergezet. WAARDELOOS!!! Zal hier NIET meer bestellen Probleem van bezorging is al eerder aangemeld bij helpdesk van Teun. Wordt NIETS mee gedaan.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.