Snelle aflevering de poster staat geweldig leuk

Duidelijke poster en goed van kleur

Poster was mooi en ook Netjes bezorgd.

Super mooi kwaliteit

De bestelling is goed. Prachtige kleuren, goede kwaliteit en goede service. Zo blij mee.

Mooie tuin posters 1 min punt er zitten geen ringetjes in de hoeken van de posters

Super tuinposter

De tuinposters zijn supermooi en goed van kwaliteit

Mooie tuinposter, afwerking iets minder

De afbeelding is mooi scherp, het formaat is goed. We hadden gekozen voor ringen rondom om ervoor te zorgen dat de poster niet gaat uitzakken na verloop van tijd. Er zaten inderdaar rondom ringen, maar er is er 1 vergeten aan de onderzijde, wat jammer is, daarom geen 5 sterren.

Prachtige foto en kleuren

Fijn dat jullie meedachten over de extra gaten voor een goede ophanging.

Mooi op tijd geleverd. Goed product

Zending op tijd en goed verpakt geleverd .Mooi van Kwaliteit

Snelle bezorging goede kwaliteit

Mooie tuinposter, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel blij met mijn prachtige strand tuinposter

Goede ervaring

Prima poster, met een goede week geleverd op maat, echter de levertijd kan bij bestelling beter gecommuniceerd worden deze weet je eigenlijk pas nadat het verzonden is

Topposter geleverd van uitmuntende kwaliteit.

Aanbovenstaande zin valt niets toe tevoegen.

Netjes geleverd

Goede levering en kwaliteit

Goede ervaring

Goede kwaliteit en goede service

Mooi schilderij.

Keurig op tijd afgeleverd. Prachtig schilderij. Degelijk houtwerk. Erg blij mee.

Erg tevreden

Heel tevreden met de poster. Mooie heldere kleuren. 1 minpuntje. Misschien iets duidelijker aangeven dat de spanelastieken niet standaard bij de bestelling zitten. Verder erg tevreden.

Prachtige poster, snelle levering

De poster is erg mooi en de levering was binnen 1 week

Prima in orde.

Alles prima in orde.

Mooie diepe kleuren. Goede instructie betr. ophangen. Beter dan ik verwacht had.

Tuinposter

Precies zoals op de site, mooie kwaliteit, goede kleuren, snel geleverd, top

Mooi posters!

De poster zijn mooi, en goede kwaliteit!

Geweldig, snelle levering

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie posters Goede service zeer tevreden

Mooie posters,Goede service zeer Tevreden

Makkelijk bestel proces en mooie posters

Het kiezen van het gewenste plaatje uit de velen stock foto's is het lastigste van het proces van bestellen. De producten waren goed verpakt en zover ik nu kan zien, goede kwaliteit. De levering was vertraagt maar dit werd alleen kenbaar gemaakt na bestellen en inloggen op de pagina. Had gesierd als dit eerder gedeeld zou zijn. Was voor ons verder geen probleem.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.