Mooi en snel!

Het was gemakkelijk te bestellen. Het doek is prachtig en kleurrijk.

Goede keuze en bestelling was correct afgehandeld

Prachtig

De poster ziet er prachtig uit we zijn er erg blij mee .

Mijn 2e poster

Hele mooie poster zeer tevreden alleen wilde we er geen ijzeren ringen in jammer .

al 2 posters hangen en vervelen niet

Heb anderen ook aanbevolen

Zeer goede service

Zeer goede service

Op tijd geleverd ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat

Mooie poster

Mooie poster voor aan de schutting. Afmetingen kloppen en mooie kwaliteit. Hangt super

prachtig en snel geleverd

Mooie poster, mooie kleuren, stevig materiaal

Snel geleverd en mooi product

Prima op tijd en goeie kwaliteit !

Prima op tijd en goeie kwaliteit ! Alleen de bezorger heeft de poster buiten tegen de voordeur gezet. Gelukkig hebben wij glas in de voordeur waardoor ik de poster zag staan.

Prachtige poster geweldige service

Hele mooie poster ! Je ziet geen pixels en het is net 3D effect. Echt een aanrader!

Prijs/kwaliteit verhouding prima!

Snelle levering. Poster komt in werkelijkheid goed overeen met foto voor bestelling.

Prima ervaring, bestelling is correct bezorgd.

Bestelde banners zijn correct en volgens opdracht geleverd.

Geweldig mooi van kleur

Bijna nog mooier als op de site prachtige kleuren mooie kwaliteit cen goede prijs

Wat een goede kwaliteit , snelle levering, en super overleg via mail.

Snelle levering en mooie posters

Snelle levering en posters zijn erg mooi

wij hebben meer posters bij Teuns tuinposters besteld

wij hebben meerderen posters bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden.

Snel en mooie kwaliteit

Foto van mijn telefoon en de kwaliteit is echt super goed en mooi. Voor het eerst eigen foto op grote tuinposter en het is een groot succes. Een week na de bestelling had ik hem al binnen.

Levering op tijd en goede kwaliteit

Ben blij met de tuinposter de afbeelding past perfect in mijn tuin de tuin lijkt nu ook groter door de diepte werking.

Snalle verzending, goede service en goede communicatie

Verassend goed van kleur en kwaliteit

Vanaf eigen foto een verbluffend resultaat. Dat ik met trots kan laten zien.

Alles mooi en goed

Ze zijn snel geleverd en goed verpakt.

gewoon hoe het moet zijn.

op een donderdag besteld en verwacht dat ik het aan het eind van de week erop zou ontvangen maar ze waren er al na een paar dagen. ook was het zeil van zeer goede kwaliteit

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.