Mooie doeken, snelle levering

We hebben meerdere doeken met hetzelfde thema, het maakt onze tuin af

Voldoet aan alle verwachtingen, prachtige tuin poster.

Precies zoals verwacht

Mooie scherpe canvas tuinposter precies zoals gehoopt

Heel mooie poster strateeg goed in de tuin

Goed ontvangen erg mooi

Ziet erg goed uit,heel tevreden mee

Kwaliteit, kleur, aflevering totaal tevreden.

Gewoon prima !

Vriendelijk en behulpzaam bij het adviseren van onze wensen !

Uiterst tevreden

Geen loze beloften maar doen wat er beloofd wordt. Goede producten.

Super mooi doek

Nadat mijn vorige tuinposter na 10 jaar aan vervanging toe was zocht ik een nieuwe. Het vorige bedrijf gaf aan niet meer grote tuindoeken te maken. Ik wou het formaat van 2,85x150. Een weer andere site stuurde voorbeeld foto die compleet misvormd was. Die werd het dus ook niet. Vervolgens kwam ik uit bij Teun. Dezelfde foto kwam ik tegen en hier kon ik een uitsnede maken in mijn maat. Geen misvormde foto, gewoon beide kanten stukje eraf. Top ! Zelfs de prijs was €40 goedkoper dan bij de andere. Binnen 5 dagen al geleverd en het ziet er super uit, gevraagd om ringen na elke 30 cm om het strak te kunnen monteren ( schroef met ring). Makkelijk te bestellen, uitsnede te maken en maat aan te passen. Goede klantenservice en een goede prijs. Zeker een aanrader. Foto is helder en kleuren zijn geweldig, nu kan ik weer jaren genieten van uitzicht op zee met palmbomen aan beide kanten. Mijn doek hangt in de schaduw onder afdak dus heeft minder last van de weer invloeden, bij andere doeken in volle zon is mijn ervaring dat ze na 2 jaar echt wel weg kunnen. Dus hoelang een doek mee gaat zal ook deels liggen aan waar je het plaatst, volle bak zon of steeds in regen? Of droog in schaduw waar hooguit avond zonnetje 2u per dag op schijnt. Ga zo door! Kan helaas geen foto hierbij zetten dat zou helemaal mooi zijn.

Fantastische service. Had gevraagd voor snelle levering ivm moederdag. Kreeg de dag erna al een email dat het klaar was. Helemaal geweldig. We zijn er erg blij mee. Volgende keer bestel ik zeker weer.

Uitstekend! Ik kan niet anders zeggen.

Veel keus. Eenvoudig bestellen en binnen 1 week geleverd volgens wensen en specificaties.

Uitstekend!

Ik heb nu mijn tweede poster ontvangen de eerste is 7 jaar meegegaan. En de tweede is wederom uitstekend. Bij andere is de foto vaak onscherp bij Teun niet.

Correcte uitvoering van de opdracht

Dit is een nieuwe order geweest. Mijn ervaring na een eerste levering was ook positief, dus voor mij was de keuze voor Teun’s posters snel gemaakt

tuinposter xxl

kon nergens in de buurt een tuinposter op xxl formaat laten maken van een doorkijk toen kwam ik teuns tuinposter's tegen , en slaagde ik weel op het op deze maten laten maken is super mooie afbeelding mooi helder kleuren , nu lijkt het of de tuin in eens een hele stuk langer is geworden ,

Helemaal super!

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Netjes verpakt. Kwaliteit goed.

Prachtige tuinposter snel geleverd

Tuinposter kon ik in verschillende maten bestellen. Kon dus de postet die ik mooi vond precies in de maat die ik wilde bestellen. Mooie kwaliteit. En snel geleverd. Keurig verpakt. Geen nare vouwen oid. Dus alles top. Ksn Teuns tuinpostets asnbevelen

mooi en prachtig het fleurt de tuin op

ze zijn prachtig en geniet er elke dag van dank u wel

Prachtige tuinposter, bijna mooier dan de originele foto

Op maandag besteld, op vrijdag al in huis. De grote tuinposter, 180x135 cm is prachtig! Echt ongelooflijk mooi, helder en gedetailleerd. Mooier dan ik ooit gedacht had voor zo een groot formaat. TOP!!!

Snelle levering en mooie opdruk

Poster afdruk is mooie kwaliteit en snelle levering

Goed verzorgd

Heel erg tevreden

De zending is heel goed gegaan keurig verpakt wij zijn heel erg tevreden staat heel mooi in de tuin

Mooie poster,erg blij mee. Hopelijk blijft hij ook mooi.

Prima afgehandeld en mooie poster

Prima afgehandeld en mooie poster

Uitstekend!

Goede service, prachtig product!

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.