Prachtig kunstwerk

Mooi ,,raam" op/in onze overkapping, met prachtig uitzicht

Overzichtelijke website en supersnelle levering!

Heel positieve ervaring! Mooi product, ben er heel tevreden over!!

Mooie posters, maar erg dunne kwaliteit, bij ogen niet versterkt, hangt nu 2 weken maar is al niet meer strak. Dit gaat het geen 5 jaar volhouden, miskoop.

Prima verzorgd

Tuinposter uitzoeken is goed uitgelegd en levering zoals aangegeven.

Geweldig product en prima service

Ik ben helemaal tevreden met onze tuinposter. De kleuren zijn echt en het geeft een andere dimensie aan onze tuin.

Prima prijs en uitstekend resultaat. Vanwege resolutie van het origineel hebben ze ook nog contact opgenomen om te weten hoe en waar de canvas print komt te hangen. Chapeau voor zo'n bedrijf!

Na een telefonisch onderhoud is alles zeer goed opgepakt en afgehandeld

snelheid en perfectie gaan hier hand in hand.

Nu voor de tweede keer een poster besteld en weer ging alles zonder problemen. Levering vlot en de afdruk geweldig.

Snelle levering en mooi resultaat

We zijn heel blij met de tuinposter

Mooie poster en snel geleverd.

Nvt

Helemaal goed en snelle levering

Alleen spijt dat ik het niet toch op een frame heb laten spannen maar dat is mijn eigen schuld

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Poster werd snel geleverd na een telefoontje. Fijne service en goede kwaliteit!

Geheel naar verwachting

Alles prima in orde

Super snel en aardige klantenservice

We hadden een spoedgeval en dat is door de klantenservice super goed opgepakt. Had het precies op tijd binnen. Top!

Perfecte service, en prachtig kwaliteitsproduct.

Gewoon goed

Gewoon goed...

goede service

Snelle service met mooie poster

De service is super. Via de website een poster besteld waarbij de keuzes voldoende zijn. De na ontvangst blijkt de kwaliteit van de poster ook mooi te zijn.

geweldig

Na betaling binnen 3 dagen binnen. Dit maak je zelden mee

Ok super

Goede ervaring met dit bedrijf

Kwaliteit was heel goed en levering was uitstekend.

Mooie posters en kleurecht top

Snel en goed

Wij hebben ooit een poster van "blije koeien" in de tuin gehad. Deze was niet meer te vinden dus een foto er van gemaakt, bewerkt en laten afdrukken. Gewoon TOP.

Mooi en goede kwaliteit!

Had al eerder 4 tuinposters besteld, maar wilde nu graag van mijn eigen lievelingsfoto's enkele posters laten maken. Ook deze waren wederom heel mooi en door er zelf leuke accessoires aan toe te voegen wat bij het thema van de poster past, dit een heel leuk en mooi effect geeft, waardoor de poster als het ware tot "leven" komt. Met bijpassende muziek je even fijn weg kunt doezelen en dit voor mij althans, een soort vakantiegevoel maar ook ontspanning geeft, daar wij zelf nooit op vakantie kunnen. Voor ons als tevreden klant zeker weer voor herhaling vatbaar als wij weer een poster willen bestellen!

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.