Goede kwaliteit en voldoet aan mijn verwachting

Vlotte levering, redelijke prijs, mooie tuinposter!

Een groot pluspunt is dat je zelf kan bepalen welk deel van de basisafbeelding je wil hebben, dan kan niet overal.

goed verpakt enop tijd

geleverd zoals afgesproken

Mooie tuinposter prijs kwaliteit top snelle levering

Helemaal top

Duidelijke website, makkelijk bestellen

Leuke posters, duidelijke site en makkelijk te bestellen. Snelle levering volgens afspraak.

Mooie tuinposter maar niet helemaal zoals wij gevraagd hadden.

In mijn bestelling had ik een afmeting opgegeven 120x90. In jullie offerte stond 90x120. En de offerte heb ik bevestigd. Daar de afmetingen idem waren zoals ik heb opgegeven heb ik er niet bij stilgestaan dat de poster staand zou uitgevoerd worden ipv liggend waardoor het brugje minder goed uitkomt. Echter hebben wij besloten om de poster te behouden omdat het toch redelijk meevalt.

geweldig

snel en correct

Mooi

Alleen heel jammer dat er geen ophangsysteem bij zit. Bijv. Ringen zoals bij gordijnen. Zou die graag eraan hebben. Kan ik het daarvoor terugsturen om ze erin te maken?

zeer tevreden

heel attent hulp aan de telefoon geweldig zal het zeker aanbevelen kennis van zaken ivm eigen foto die niet goed genoeg was dus keuze gemaakt uit het assortiment we zijn er heel blij mee

Foto is prachtig, mooi en heel zuiver!!

Gewoon top!

Super kwaliteit en heel veel keuze.

Super kwaliteit en heel veel keuze

Prima bedrijf . prima kwaliteit tuinposters

Al meerdere tuinposters in de loop der jaren gekocht en met volle tevredenheid van genoten.

Goede kwaliteit fijne posters

Prima poster ziet er goed uit en goede kwaliteit

Prachtige poster

Snelle levering en keurig verpakt

Mooie heldere poster

Mooie posters heldere kleuren en goed verpakt

Goede kwaliteit

Mooi spul, het is wat het zou moeten zijn

Prachtige poster. Zelf uitgezocht natuurlijk, maar materiaal erg mooi! Hoefde niet erg lang op de bestelling te wachten.

Mooi duidelijke afbeelding. Dank fam van der horst

Mooie kwaliteit

Snel en goed

Snelle goede service

Mooie poster, goede kwaliteit

Kwaliteit van de tuinposter is top. Erg leuk in de tuin.

Prachtige posters

Mooie kwaliteit, goed afgewerkt snelle levering

Tevreden

Telefonisch contact gehad en vriendelijk te woord gestaan

Stevig houten frame, prachtige kleuren.

Werd stevig verpakt geleverd. Bevestigingsmateriaal bijgeleverd. Dik stevig doek en geweldige kleuren. Een verrijking van mijn tuin. En een unieke afbeelding die ik nog nergens gezien had.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.