Snel en goed

Snel bezorgd en product is van goeie kwaliteit

Prachtige kwaliteit zeer mooie opdruk.

Echt hele mooie kwaliteit en zeer scherpe opdruk. Per ongeluk twee keer betaald, werd meteen terug gestort. Heel erg tevreden met de poster.

Mmoie posters en netjes verpakt.

Prachtige poster, super kwaliteit, mooie kleuren en hartstikke stevig!

Heel blij met m'n hele mooie grote kleurrijke poster!

Ik was bang na de grote van het doek.dat het wazig zou zijn. Maar het doek is in 1 woord geweldig. Heel blij mee.

Zeer mooi

Wat een goede kwaliteit topper

Prachtig eindresultaat van 290 cm brede poster.

Ondanks de drukte toch snel geleverd.

Kwaliteit poster goed,afbeelding minder

Door een eigen fout heb ik een gefotoshopte afbeelding gekozen. Dat is op de poster nog duidelijker te zien. Vind ik dus een minpunt maar had ik die niet moeten kiezen.

mooie poster!

Heel veel keus uit mooie posters.

Mooie posters

Poster mooi van kleur ,en snel leverbaar

Mooie tuinposter met uitstekende kleuren

Onze ervaring dat er veel keuze is,snelle levering en aan vrienden,familie en kennissen aanbeveeld

Goed verzorgd en prima print!!! Chapeau

Een aanwinst op mijn schutting

Fijn geholpen en gekregen wat ik er van verwachtte

Mijn ervaring was al goed. Jaren geleden al eens iets besteld met eigen foto. Is nog steeds mooi, vandaar dat ik graag weer bij Teun wilde bestellen. Alleen wist ik niet meer waar ik dat toen had besteld. Uiteindelijk weer het kaartje gevonden en toen meteen besteld en snel gekregen. Door het slechte weer hangt hij nog niet, maar dat gaat dit weekend goed komen.

Snel en goed geregeld!

Bestelling van een op maat gemaakt doek is snel en correct afgehandeld. Nu hopen dat ook de kwaliteit van het tuindoek mij blij gaat maken.

Zeer goede kwaliteit posters

Posters zijn erg mooi

Posters zijn erg mooi,en bezorging heel snel.niks om aan te merken,toppie

Geweldig !

Dit is de tweede keer dat ik bestel bij teun’s tuinposters. Ze zijn van goede kwaliteit . De twee die ik vorig jaar bestelde zijn nog als nieuw. Aanrader !

Posters zijn fantasties

De posters zijn van prima kleur en kwaliteit en voorzien van genoeg bevestiging ringen. Ben zeer tevreden over het geleverde.

Zeer te vreden

Voor het eerst besteld. Maar super mooi helemaal naar ons zin. En prachtig geleverd. Gr

Uitstekende levering van de posters

Ik heb een mooi plekje in de tuin gerealiseerd dank zij deze posters. Gaat alle verwachtingen te boven.

Super goede dienstverlening en kwaliteit!

Snelle persoonlijke dienstverlening via mail, zeer goede kwaliteit van de tuinposter!

Ik ben zeer tevreden over de poster. Prijs kwaliteit uitstekend

Mooie poster, heldere kleuren

Poster is mooi heel mooi.

Poster straatje Griekenland. Echt mooi.mooi materiaal ook.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Mooie kwaliteit

Op tijd geleverd goede verpakking prachtig resultaat

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.