Mooie poster snel geleverd

Helemaal top

Goeie service en nette levering

Voor het 3de jaar achtereen een hele mooie poster op zeil besteld van mijn kleindochter. Top kwaliteit en supersnel geleverd. Ik kom volgend jaar terug.

Ziet er goed uit.

Kan niet beoordelen

Nog niets ontvangen ?

Heel mooi

Snel ontvangen mooi verpakt

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd.

Geweldige poster!!

Mooie posters, ruime keuze en snelle levering. Mijn balkon ziet er lekker zomers uit nu, ook als het regent!! :D

Super mooi

Mooie poster. Heldere kleuren.

Tevreden klant

Snelle levering, mooi produkt, is het geld zeker waard!

Snel flexibel klantgericht

Goed product. Ik had speciale wensen en daar ging men direct mee aan de slag. Snelle levering. Top!

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden, nu afwachten of materiaal zich ook buiten goed houdt en niet te snel gaat verkleuren

Betrouwbare leverancier die kwaliteit levert.

Mijn bestelling voor de op maat geleverde poster kwam snel, zag er goed uit , stevig en was mooi van kleur. Wat mij betreft een goed adres!

Mooie tuinposter ,snelle service keurig verpakt.

Vlug en keurig.

Veel keuze, bijna te veel uitstekend, diverse personen over jullie verteld

Mooi product, snelle levering, Prima!

Mooi poster, snelle levering.

mooi tuinposter van goed kwaliteit

mooi tuinposter van goed kwaliteit

goed en snelle levering

Erg mooi

De poster is erg mooi en ziet er prachtig uit in de tuin.

Goeie kwaliteit, snelle levering!

Bij Teun's Tuinposters een poster besteld om op een afscheidingswandje in de tuin op te hangen. Makkelijk dat je de maat zelf kunt bepalen. Poster werd na 5 werkdagen bezorgd. Mooie stevige kwaliteit poster voor een goeie prijs. We zijn er erg blij mee!

Helaas was de afbeelding niet helemaal scherp

Ik schok toen ik het pakket had uitgepakt. Meer dan de helft is niet scherp. Toen ik deze op de website nog eens bekeek blijkt dat de onderkant iets vager staat afgebeeld. Echter bij de grootte dat ik besteld had (100x130) werd het heel erg. Jammer!

Product en service precies geleverd zoals aangekondigd op de website. Mooi

De 8 zou een 10 worden wanneer: Aan de bovenkant van de tuinposter zitten op gelijke afstand, horizontaal, 3 reliëf vormen alsof de doek aan 3 ronde knijpers/klemmen heeft gehangen om te drogen. Anderen hebben er niets over opgemerkt, dus misschien ben ik de enige die het opvalt omdat ik ‘m ingelijst heb en van dichtbij bestudeerd heb. Kan de pret niet drukken, heel tevreden.

Het resultaat is erg mooi

De afbeelding op de website klopt helemaal met het gemaakte exemplaar wat we hebben besteld.Mooie kleuren ook.

Poster conform de website.

Poster conform de website.

Schitterend

Mooi schilderij en optijd geleverd ben zeer tevreden

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.