Correcte afhandeling van de bestelling

Zonder “poes pas” kunnen zorgdragen voor een correcte levering

Alles volgens verwachting een keurige verzending dus een tevreden klant. vriendelijke groeten l.smits.

Blijft jaren goed van kleur en zijn sterk

Mooie poosters kleuren blijven jaren goed

Prima geregeld

Veel keuze, gemakkelijk te bestellen en vlotte levering.

Uitstekend, goede kwaliteit, prima service

prachtige poster. Ik had een te grote besteld en meteen gebeld. Het teveel betaalde stond direct weer op mijn rekening!

Mooie tuin poster en snel geleverd.

posters als een sieraad in de tuin.

mijn ervaringen zijn zeer goed! prima kwaliteit! prachtige kleuren!

gemengd

Jammer, dat bij de levering met 5 cm zomen er niet bij st:aat, dat deze van de afbeelding afgaan; we hebben ze er weer af gehaald, zonde van de extra kosten. Verder: mooie poster, mooie afbeelding, snelle levering

Top service en kwaliteit

Niet de eerste keer dat we bij Teuns posters bestellen. Je krijgt wat je ziet . Snelle levering.

het ziet er heel natuurlijk uit

ik zou weer een poster van Teun nemen

Correcte snelle levering.De poster precies zoals we hem verwacht hadden.

Goed werk

Grote keuze, snelle levering. Na de eerste grote storm hangen de posters nog steeds aan de wand.

zoals verwacht, een uitstekend product.

alles oké en goed.

Hoge kwaliteit en makkelijk te bevestigingen

Ik heb drie tuinposters besteld met ringen om mijn tuinschutting te verfraaien. Ik heb mijn eigen gemaakte foto´s gebruikt en de kwaliteit is prachtig. Het is een genot nu naar buiten te kijken. Goede, duidelijke website, goede levering en hoge kwaliteit posters. Mijn posters met ringen rondom besteld en dat was makkelijk te bevestigen.

Keurig service Dikke spierballen service

Foutje met een tuinposter. Keurig opgelost. Denken mee

Er wordt heel goed meegedacht met de klant om het eindresultaat te verbeteren: wij kregen wij een mail met de tip om meer ringen in het tuindoek te laten maken, omdat het doek anders misschien door zou gaan hangen. Teuns Tuinposters wilde die kosten voor eigen rekening nemen. Wij hebben toen besloten geen ringen in het doek te laten maken, maar het doek met dubbelzijdig tape vast te plakken. Toen kregen wij nog een advies over welke soort tape het best geschikt was. De bestelling werd vlot afgeleverd.

Snelle levering goede kwaliteit goed verpakt Een prettige ferma. In een woord fantastisch.

Mooie poster

Heel blij met de poster kwam keurig netjes binnen

Mooie poster snel geleverd

Mooie poster snel geleverd

Goede kwaliteit poster

super mooie poster

mooie poster en stevig verpakt toppie

Heel blij met de mooie posters

Het zijn mooie posters en fleuren mijn tuin op

Prachtig en met ringen ook praktisch op te hangen

Mijn moeder geniet van haar achtertuin zithoekje. Jammer dat ik geen bijlage kan toevoegen

voldoet aan onze verwachtigen

voldoet aan onze verwachtigen

Communicatief, klantvriendelijk en servicegericht

Na duidelijke bestelprocedure werd ik volledig op de hoogte gehouden mbt vervolgtraject. In één woord klasse !

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.