Goede ervaring en snelle service

Inmiddels de tweede tuinposter waar we dagelijks met veel plezier naar kijken. Duidelijke berichtgeving via de mail over de bezorging, goede prijs-kwaliteit verhouding en de posters zien er identiek uit zoals op de website. Kortom, een professioneel bedrijf zonder op-of aanmerkingen.

geweldig

mooie poster, precies op maat.

Vriendelijke mensen. Snel en perfect gemaakt

Snel contact, snelle levering, keurige verzorging van pakket en een tevreden resultaat. Voor herhaling aanbevolen. Els Marcus

Mooi gemaakt. Voldoet helemaal aan de verwachting

Zoals op de site staat een weekje wachten, toch redelijk binnen de termijn. De kleuren zijn mooi op stevig doek.

Goede kwaliteit en mooie kleuren.

Super blij met mijn mooie tuinposter goede kwaliteit..

Super mooi!

Duidelijke informatie over levertijd en bestelling, goede kwaliteit, voldoet aan verwachting en ondanks de coronatijd toch nog een redelijk snelle en fijne bezorging!

Geweldige tuinposter op maat laten maken, als kado voor mijn moeder. Hij is super mooi geworden

Zeer goed bedrijf, snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Het product is van een zeer goede kwaliteit. Kortom alleen complimenten.

Netjes geleverd

Het duurde wel wat langer dan dat ik had vewacht, de bezorging Maar netjes afgeleverd hoor. Zeker voor herhaling vatbaar.

mooie scherpe tuinposter

De foto was mooi afgewerkt en heel scherp, precies wat ik zocht.

Goede website en snelle levering.

Heb op de site een tuindoeken besteld met aanlevering van een eigen foto. Kreeg netjes een mail, dat de aangeleverde foto niet de juiste resolutie had voor een mooi resultaat en of ik een andere betere foto aan kon leveren. Daarom máár gekozen voor een gelijk ogende foto uit de collectie. Deze is geleverd binnen de beloofde levertermijn. Het tuindoek hangt. Ben er blij mee. Prima foto kwaliteit. Duurzaamheid moet nog blijken.

Voor het mee in aanraking en glijk al goed

super mooi bedankt

en snel

Gewoon goed!

Vriendelijke uitleg aan de telefoon, snelle levering, mooie foto, gewoon goed!!

Mooi poster, netjes geleverd

Mooie en duidelijke poster.

Wat een mooie tuinposter. Duidelijk en mooie kleuren. Ben er heel erg blij mee.

Uitstekende kwaliteit

Prachtife foto op canvas binnen een zeer respectabele tijd afgeleverd gekregen.

Prima service en kwaliteit product zeker een aanrader

Mooie Tuinposters

Snelle levering, goede kwaliteit, erg blij mee

Zag er goed uit.

Zat netjes verpakt toen het bezorgd werd. Ben er blij mee

mooie tuinposter geleverd volgens afspraak

De tuinposter besteld en is geleverd volgens afspraak en keurig verpakt.

Mooie collectie, snelle levering, top dus

Mooie collectie tuinposters, betaalbaar en mooi uitgevoerd. Snel geleverd!

De 1ste foto was te weinig mb's om een duidelijk afdruk te maken, hier wordt dan ook naar kwaliteit gekeken en niet klakkeloos op de tuinposter afgedrukt. De huidige foto is dan ook prachtig afgedrukt en zijn er superblij mee.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.