Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

Nadat de bestelling geplaatst was verliep alles snel en zeer soepel

Prachtige doorkijk poster.

Prachtige doorkijk poster. Hierdoor lijkt mijn kleine balkon een stuk groter. Mooie kwaliteit.

Top kwaliteit

Mooie posters , ben zeer tevreden , goede service.

Prima posters, prima levering

De posters zien er goed uit en hebben ook een goede kwaliteit. Ophangen was makkelijk. Levering was snel (sneller dan verwacht). Dank!

Top kwaliteit

Zeer mooie posters! Ben er heel erg tevreden over!!!

super leuke posters voor in de tuin

Ik vind de posters super leuk en ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ik bn heel erg tevreden.

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige poster , goed verpakt en snel geleverd!

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Top service, goede kwaliteit en super mooie posters!

veel keuze prima kwaliteit snelle levering

veel keuze kwaliteit is prima en snelle levering

Precies wat ik verwachte

Ze komen hun afspraak na. Tuinposter zijn goed van kwaliteit en goed

Mooie poster en goede kwaliteit

De poster werd snel bezorgd en ziet er heel mooi uit. Precies wat we besteld hadden. We hebben nu mooi uitzicht op het terras en weg lelijk schuurtje van de buurman!

Ziet er nog beter uit dan op het plaatje

Ben nu al naar de volgende aan het zoeken

Prachtige tuinposter!

Prachtige tuinposter (doorkijk), alsof we uitkijken op n park. Geeft een mooie diepte aan de tuin, alsof hij veel ruimer is. Erg blij mee. Mailcontact gehad, snel en goed geholpen.

Mooie scherpe tuinposter

Mooie tuinposter, levensecht. Het lijkt of de ezels op de poster er echt staan.

Mooie poster, prima service.

De poster was uitstekend verpakt, snelle levering. De poster zelf is prachtig. Al met al dus top!

Prma

De poster was goed verpakt verstuurd

overzichtelijke site en goede afhandeling van de order.

Service precies als aangegeven.Netjes verpakt in koker. Veel keus in diverse maten en afbeeldingen. Van de lichtechtheid verwacht ik ook dat die wel op een even hoog peil zal liggen

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit.

De hoeveelheid aan producten zorgt voor een goede keuze mogelijkheid. Prijzen zijn zeer redelijk.

prachtige kleuren

onze eigen foto is prachtig verwerkt tot een mooie tuinposter zeer mooie kleuren zeer gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Een mooie tuinposter van goede kwaliteit!

De tuinposter met de koeien van Wiebe van der Zee is van hoge kwaliteit en een leuke eyecatcher in de tuin!

Goed tot zeer goed

Zeer mooi kwaliteit poster. Jammer vond ik alleen dat hij ruim 1 cm in de hoogte korter was als ik bestelt had( nu is er net n rand tezien die mij erg stoort) verder de service en levering buiten gewoon goed. Zeker vaker gebruik van maken.

Prima ervaring , alleen jammer dat er geen bevestigings materiaal bij word geleverd

Prachtig

Door omstandigheden heb ik de posters vanavond pas bekeken. In een woord ze zijn schitterend zo mooi had ik ze niet verwacht. Volgende week worden ze opgehangen. Hartelijk dank.

Mooie poster

Goede kwaliteit van de tuinposter, erg blij mee!

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.