Correct

Makkelijk te bestellen, voldoende persoonlijke aanpassingen. De kwaliteit is goed. Erg tevreden met mijn pooster. Wat een hoop woonplezier behaal je uit een mooie pooster in de tuin.

Mooie kwaliteit, goed verpakt in harde koker, snelle levering en eenvoudige bestelwijze.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden met mijn mooie poster

Vriendelijke behulpzame klantenservice, snelle levering en een hele mooie poster. Super blij mee!

Snelle levering.Tuinposter ziet er geweldig uit .

We zijn zeer tevreden over Teuns Tuinposters.

Alles prima verzorgt

Keurig alles verzorgt, snel geleverd & product naar wens!

Ik ben zeer tevreden met de tuinposter je moet toch altijd afwachten of het klopt met het plaatje

Zending is soepel verlopen. Had poster eerder in huis dan ik had verwacht.

Erg goed

Ruime keuze, snelle en keurige levering. Werd ook nog gebeld, heel fijn om even te kunnen overleggen. Aanbevelingen hebben we hier en daar al gedaan!

Goed product, correcte en snelle levering.

Zie bovenstaande regel.

gemakkelijk te bestellen zelfs ik als computerleek kan het.

de foto was heel mooi afgedrukt op het canvas.

Heel mooi produkt, prima service!

Aanrader

Over treft de verwachting, goede kleuren. goed verpakt.

goede kwaliteit, mooie kleuren, snelle levering.

Top service en snelle levering.

Mooi en snel geleverd

We zijn erg tevreden

Supermooi, snelle levering

Supermooi, snelle levering, goede service en heel vriendelijk personeel! Moest er en spoed bestelling van maken en dat is perfect gelukt. Nog heel veel dank hiervoor. Inmiddels heeft mijn dochter voor vaderdag ook een tuinposters besteld van eigen foto. Ook deze is geweldig mooi geworden

Mooie tuinposters en netjes geleverd.

snelle levering en top kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering

goed behandeld

goed behandeld.

Zeer goed, mooi product, snelle en goede levering

Mooie scherpe tuinposter.

1 poster besteld, ziet er prachtig uit

Pluspunten

Snel geleverd en goede prijs kwaliteitsverhouding. Jaren terug ook een poster besteld, waar de helft door een storm is verdwenen. Verder mankeerde er nog niets aan de poster na jaren in weer en wind te hebben gehangen.

Signaal 44

1446 XA Purmerend

Over Teuns Tuinposters

Teun's Tuinposters maakt al meer dan 15 jaar de mooiste tuinposters in elk gewenst formaat: van klein tot XXL. Bestel eenvoudig en snel de mooiste tuinposters via onze webshop.