Uit de kunst !

Had het deze keer de volgende dag al binnen in tegenstelling tot mijn 2 eerste bestellingen !

goede en snelle service

goede en snelle service en levering

Prima levering

Goede kwaliteit,goede service.

Betaalbaar

Onjuiste info op de site

Door onjuiste informatie heb ik een bestelling gedaan van containerzakken. De zakken zouden ook voor de GFT container zijn. Dit is onjuist. Nadat ik dit gemeld heb kreeg ik een reactie dat de site aangepast zou zijn. Maar helaas wordt nog steeds aangegeven dat de zakken voor de GFT container is.

Prima.

Makkelijk besteld, en keurig afgeleverd.

fijn

snelle en goede levering

Prima product en super goede service.

Was de eerste keer dat ik hier wat besteld heb en het is prima bevallen. Ga dat zeker vaker doen. Top!!

Snel en goed kwaliteit!

Snel en goede kwaliteit

Fijn bedrijf, snelle levering !

Duidelijke website, ruim assortiment, had snel gevonden wat ik zocht, geen contact gehad met klantenservice of zo omdat dat niet nodig was, na het plaatsen an de order netjes enails ontvangen van de voortzetting, order is snel en netjes verpakt geleverd. Zal hier zeker vaker bestellen.

Jammerdebammer

Ik heb een bloedglucose meetapparaatje gekocht. Ik snap niet veel van de gebruiksaanwijzing; na een paar maal goed lezen, ben ik er nog niet uit. Groet, Bas ten Have

Fijne zaak

Goed produkt, goede prijs 3n enkel geleverd.

Uit stekend

Prima uitleg en geholpen

snelle levering ;-)

Makkelijk te bestellen en de levering is snel. TOP

snel en goed

snel en goed

Excellent!

Snelle en correcte levering, goed verpakt, prima producten!

snelle levering, prima prijs

Tubigrip, 10 meter. een verpakking. Na de bestelling volgde heel snel de levering.

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs, snel geleverd

Prima website, uitstekende prijzen

Goede eerste ervaring met de Boer Dental. Zeker voor herhaling vatbaar.

prima ervaring

snelle en correcte levering van goede produkten

perfect

Latex handschoenen poedervrij besteld, zijn perfect stevig en zit goed

Snelle en discrete levering ervaren.

Heerlijk snel . Chapeau!

De Bolster 2