Zeer snelle en adequate afhandeling. Ik ben blij met de handschoenen, deze heb ik jaren in het ziekenhuis gebruikt en zijn superfijn te dragen. Het gevoel door de handschoen heen is perfect.

Alles goed

Alles is perfect en goed

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering voor een goede prijs. Ik bestelde o.a. de nitril handschoenen en tissues voor mijn praktijk.

Niet geleverd gekregen wat ik had besteld

Slecht

Tevreden!

Goedemorgen, Heel erg tevreden ! Vriendelijk ontvangen & geholpen Dank jullie wel Fijne dag

Erg prettige leverancier

Goede overzichtelijk website waardoor waardoor het efficiënt bestellen is. Snelle levering en altijd volledig

Betaalbare prijzen. Sneller levering.

Duidelijke website snelle levering

specifiek op zoek naar 1 product, gevonden op deze website en toen meteen ook andere producten besteld die ook nodig zijn. Ondanks drukte door Black Friday acties toch binnen 2 dagen in huis

slecht product, veel geld

heel slecht product, meteen kapot.

Super snelle levering

Geleverd exat na 1 dag. Super.

Heel tevreden, scherpe prijzen, goede service!

Heel tevreden, scherpe prijzen, goede service!

Veel te hoge verzendkosten

Het kleine stiftje, 1cm doorsnee en 7 cm lang had gemakkelijk kunnen worden verzonden in een enveloppe voor een fractie van de verzendkosten. In plaats van in een doos van 10x15x15

Bestelling op tijd ontvangen zoals beloofd zonder beschadiging.

Goede en snelle levering

Product binnen de afgesproken tijd ontvangen.

Goede service!

Nadat ik kort op een andere bestelling nog een had geplaatst, hebben ze op eigen initiatief mijn orders samengevoegd zodat ik minder verzendkosten kwijt was. Uiterst tevreden met hun klantenservice! Verder ook goed materiaal

Snelle levering, goede prijs voor perfect kwaliteits product!

Correct en snelle afhandeling!

Informatieve website en bestelling wordt snel en accuraat geleverd!

Goede webshop!

Overzichtelijke webshop, snelle levering. Niet duur! Houden zo.

Snelle levering.

goede service

besteld en dag later geleverd.

Snelle en goede levering en goed product

Goed.

Heel goed en snel binnen de bestelling. Alleen niet tervreden over DPD pakket was vreselijk beschadigd.

Prima product en snel geleverd.

Snelle levering en een prima product.

Goed snel en niet duur geleverd

In vergelijking met andere winkels is dit geen duur adres en snel geleverd.ben blij met deze zaak.

De Bolster 2

9281 KK Harkema