Snelle en accurate levering

Goede en snelle afhandeling

Goede dienstverlening

Beste, Zojuist de antistoffentest gekregen. Echter 3 opmerkingen hierover: 1. Vervelend dat er een Engelstalige handleiding in het zeer klein aanwezig is. Is er nergens een Nederlandstalige handleiding te downloaden? 2. Volgens een uitzending van Kassa van april 2020 mag de test niet gebruikt worden. Ze zijn onvoldoende betrouwbaar en illegaal. Klopt deze informatie nog? In China zelf zijn ze van de markt gehaald en ze mochten niet meer geëxporteerd worden.

In drukke tijden zeer te vreden

Positief

Prima verzorgd, snel geleverd.

Hier bestel ik zeker nog een keer.

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik heb mondkapjes besteld. Waren hier verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

goede service en doen goed hun best om de bestelling goed te verwerken

goede evaring minder goede ervaring met de pakketbezorger

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Prijs is ook goed.

Schrik

Na aanschaf 25 sneltesten van Abbott in de pers een artikel van een hoogleraar uit Leiden... boodschap: testen van Abbott geven in flink aantal van de gevallen geen correcte uitslag weer. Een enorme schrik na aanschaf voor €190... Het lijkt erop dat ik een kat in de zak heb gekocht???

Keurig!

Super snelle nette levering! Fijn product

Zelfs tijdens de drukte van de feestdagen een zeer snelle en correcte levering.

Snel en betrouwbaar

Snel en correct

Snel besteld, snel geleverd..

Het bestellen gaat snel, en afleveren ook.. Topsite.

snel en accuraat geleverd

snelle levering en pakket in goede staat ontvangen

Wacht nog op de spullen

We wachten nog op de spullen

Correct, snel en goed!

Correct, snel en goed!

Levering niet goed

Beste, De bestelling is gewoon voor de deur gezet. Als ik jullie was zou ik eens kijken voor een andere bezorg bedrijf. Postorderbedrijf moeten ze de lecentie afnemen. U bedrijf zou ik aanbevelen. Met vriendelijke groet, Theo Slangen

Super snel goed kwaliteit

De 2e keer dat ik hier besteld heb en 2 keer werd het heel snel bezorgd. De prijzen zijn goed en de artikelen van goede kwaliteit. Kom zeker terug.

Prima, snelle levering

Snelle correcte levering top, ik heb al bij mensen aanbevolen

Super!!!

Super!!

Onzorgvuldige testen

Testen gekocht waarvan gezegd werd dat ze nauwkeurig waren, wat een week later niet zo bleek te zijn.

Communicate goed, kon niet beter

Ondanks de lockdown en de kerstvakantie ben ik heel goed geholpen. Er werd razend snel gereageerd op mijn emails en vragen. Ook de levering vanaf fabricant ging perfect.

Duidelijk website met correcte voorraad duidelijk vermeld en supersnelle levering.

Binnen 2 dagen mijn mondkapjes in huis ondanks de corona tijd. Van een blije klant:-)

Snelle bezorging

Binnen 24 uur bestelling in huis