Voor het eerst hier besteld, snelle levering van sisposable mondkapjes.

Snelle levering en correcte afhandeling

Goede mondmaskers, service en levering

In de hectiek van het Corona virus heb ik mondmaskers IIR besteld. De kwaliteit (de sluitbaarheid van de versteviging bij de neus werkte) en de levering en service waren helemaal goed!

Snel geleverd, goedkoop en product zoals omschreven

Snel geleverd, goedkoop en product zoals omschreven

Top levering

Mondkapjes besteld voor scherpe prijs en met snelle levering

Super service

ik had op 25 juni besteld en netjes op 26 juni nog voor het middaguur geleverd. Fantastische service. De mondkapjes waren netjes in een doosje verpakt. Niets op aan te merken. Als ze op zijn, bestel ik meteen weer bij dit bedrijf.

Nette prijs en snelle levering

Via Google DeBoerDental gevonden, prijzen waren netjes en ze konden wat ik zocht uit voorraad leveren. Ben er zeer tevreden mee

Goed en zeker

Besteld betaald en geleverd volgens afspraak kortom netjes

snel en goed geleverd

besteld en dag later al in huis, gebeurt nu toch vaak anders.

correct

Altijd zoals afgesproken Zeer goede dienst verlening !!!!

Prima gegaan. Snel en goed.

Vlotte dienstverlening

Snelle levering, netjes verpakt en een duidelijke site.

Snelle levering. Netjes verpakt en een duidelijke site.

Alles goed

Prijs kwaliteit goed

Snelle levering en producten zoals beschreven

snelle service

Goeie en snelle service. Mijn bestelling komt gelijk morgen al binnen. top!

fantastisch

snelle levering. alles duidelijk

Prima artikelen En snel geleverd

R

Prima levering

Prima levering, hou wel je mail in de gaten. De bloktijd van levering dpd werd een klein uur voor levering definitief gecommuniceerd.

zeer vlot

De bestelling werd zeer vlot uitgeleverd, en ook bezorgd. Tot zover alles oke. Alleen de pakjesman had blijkbaar zeer veel haast. Nadat hij gebelt had was ik binnen de minuut in de deuropening maar moest hem achterna lopen want hij was al aan het rijden. Ik werk in dezelfde branche en weet dat het dus ook anders kan, het zal goed zijn als jullie deze firma hierop wijzen en bij herhaling naar een andere firma overstappen. Als ik zoiets nog eens meemaak ga ik naar een andere webshop.

Miserabel.

Vorige week Maandag een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen, als E-mails met voor mij nietszeggende smoezen. Jammer.!!

Snel en perfecte levering

Binnen 24 uur perfecte materialen binnen!

Zeer snelle levering!

Duidelijke website.

Mijn bestelling van medische handschoenen is goed en snel verlopen en de bezorging was naar wens.

Mijn ervaring met bestelling en bezorging van De Boer Dental was positirf

2 De Bolster