Top, snelle levering, duidelijke comnunicatie

Goed klantcontact, goede opvolging, correcte levering, heldere communicatie over de zending.

Doen wat ze zeggen.

Goede communicatie, snelle levering.

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle levering / fijn contact!

In de ochtend even gebeld of het gewenste item beschikbaar was. Direct en vriendelijk contact en 1 uur later had ik (na betaling) de verzending + track&trace al in de mail. Helemaal goed en snel. Fijn bedrijf. groeten, Fysiotherapie Den Ommelanden

vooral snelle levering de verzendkosten maken het product dan weer '' een stukje duurder" mogelijk kan dat verbeterd worden bij bijv een bepaald besteed bedrag gratis verzenden

oké

oké

teleurstellend in de keuze van de vervoerder

Ik heb het artikel nog niet. Heb ze niet gezien of gehoord. En nu krijg ik een mail dat ze het product helemaal in een andere wijk hebben gedponeerd bij een afhaalpunt, terwijl deze zelfde vervoerder (terwijl ik thuis was) een pakket afgeleverd, maar bij een afhaalpunt op loopafstand. Dus dit is onbegrijpelijk. Ik zou jullie wel aanbevelen, want ik heb vertrouwen in het product dat het van goede kwaliteit zal zijn. Maar zal wel DPD niet aanbevelen

Snelle en vlotte service. Heldere communicatie. Haarnetjes zijn voor onze lessen Food

supersnelle levering

top

Geheel Prima

Totaal goed.

Pakketje nog niet ontvangen

Pakket na 10 dagen nog niet ontvangen

10/10

bestellen via de site gaat makkelijk

Zeker als het om een herhaalbestelling gaat.

Juiste product snel geleverd volgens afspraak

Zie boven

HET DUURT LANG, VOORDAT JE HET PAKKET ONTVANGT.

Na betaling van het gekochte, duurt het (mijn mening) toch nog lang, voordat je het ontvangt. (De chauffeur wenste mij een prettig weekend, het was maandag toen ik het pakket ontving.)

alles was ok

de bestelling was ok

Uitstekende levering

Mondkapjes keurig in een doos geleverd conform dw bestelling.

pakket nog niet ontvangen

16 juni besteld, en betaald. Helaas het pakket nog niet ontvangen. Moest zelf achteraan waarom we hem nog niet ontvangen had. Bleek het niet op voorraad te zijn. Jammer dat we dat niet eerder hadden geweten. Onze klanten wachten ook op antwoord dat we dan verschuldigd moeten blijven. Dit hadden we liever eerder gehoord. Ondanks blijven we wel bestellen. Op alle + punten is dit toch een dikke - punt.. Andere keren met bestellen heel tevreden.

Zeer goede en eerlijke informatie

Eerste maal dat ik hier koop en zeer leerrijk

Gewoon uitstekend!!

Het bestelde was conform mijn verwachtingen en zelfs meer!! Bezorging ging supersnel. Zo blijven dus!!

Alles snel en goed geleverd

Snelle reacties, goed assortiment en snelle levering! Ik ga hier meer bestellen.

Al jaren klant en tot zeer grote tevredenheid. Heel betrouwbare leverancier.

Omega Supplies

Introduceer net een nieuwe handschoen en ineens niet meer leverbaar.Stuur diverse appjes, krijg gewoon geen antwoord. Er wordt nota bene verzocht om te reageren via de app. Krijg je eindelijk aan de lijn, krijg je een simpel antwoord als niet leverbaar.Vind dat dit bedrijf, hoewel ik de mensen niet persoonlijk ken, vreemd omgaat met zijn klanten.

Goede service en snelle levering

2 De Bolster

Harkema 9281 KK