Snelle levering, snelle reactie

Zeer goede ervaring

Fijn om hier te bestellen.

Alles was perfect geregeld.

Nogmaals alle lof!

Het heeft iets langer geduurd en het geleverde product wijkt iets af van de advertentie

In de advertentie was de indruk gewekt dat de maskertjes afzonderlijk geseald zouden zijn. De - te laat - geleverde maskertjes zijn niet apart geseald waardoor ik extra aandacht moet geven aan de opslag. Dat is op zich wel een tegenvaller, temeer omdat er meer aanbieders zijn die een lagere prijs rekenen voor een zelfde of gelijksoortig masker (en die aangeven dat ze per 50 zijn verpakt). Een tweede puntje is de leverancier. Er was aangekondigd dat ik de maskers 's avonds tussen 21u12 en 22u12 geleverd zou krijgen. Dat is ze niet gelukt en verder geen bericht. De volgende dag geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Ik heb wel in totaal 40 minuten aan de lijn gezeten a € 0,50 per minuut. Dat maakt de maskers wel een stukje duurder dan die van de collega-aanbieders.

Snelle levering en duidelijke voortgangs mailwisseling.

Goede bedrijf, Ruime keuze

Snelle levering. Veel keuze. Juiste prijs. Uitstekende kwaliteit.

Prima website en alles conform informatie

Over de status van de bestelling word je goed geïnformeerd.

Prima snel geleverd

Prima snel geleverd

Pakket netjes conform afspraak ontvangen.

Prima geregeld

Snel geleverd en in goede staat.

Product was weer snel en goed geleverd net als bij een eerdere bestelling. Ook goede klantenservice. Snel en duidelijk antwoord op vragen.

Snelle en nette levering

Op zoek naar mondkapjes voor het OV stuitte ik op de site van De Boer Dental waar mondkapjes tegen een schappelijke prijs aangeboden werden. De 3-laags mondkapjes zijn snel (en net verpakt) geleverd. Ze zien er netjes uit. Prima bruikbaar in het OV!

Levering prima op tijd!

De producten die ik besteld had, werden keurig op tijd geleverd. Dat is in deze tijd vanwege het coronavirus niet zo vanzelfsprekend.

levering was tip top en product in orde

Op 4mei 2020 heb ik 50 mond makers elastiek blauw 3laags bij jullie gekocht met verzendkosten erbij voor 78,95€,en nu een week later kosten deze zonder verzendkosten 26,95, niet leuk dus .

zeer snelle levering

Donderdagavond 23.00 uur besteld en zaterdagochtend al bezorgd. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Alle afhandeling geeft gevoel van betrouwbaarheid. Dank!

fantastisch

Mijn computer of de site pakte de bestelling en betaling niet Gesproken met een mevrouw die o zo vriendelijk was om toch te verzenden en betaling bij ontvangst te regelen Natuurlijk direct betaald. hartelijk dank nogmaals hiervoor vriendelijke groet A C van de Lang

Prima service, snelle levering, goed product

Positief

Snel beantwoorden van emails over lopende bestellingen.

Goede begeleiding per email aangaande de waar de bestelling zich op ieder moment bevind.

Perfect!

Website werk goed, bestelling razendsnel en correct geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

Besteld, betaald, geleverd!!!

Prima website, directe communicatie, perfect geleverd.

Betrokken

Gaat achter DPD bezorgers aan als die het weer eens verkloten. Het was een bestelling van 70 euro en dan toch extra moeite doen... Inclusief op de hoogte houden via mail.

Snelle levering en geurig verpakt.

2 De Bolster

Harkema 9281 KK