Vlot besteld en geleverd

snel, goed gesorteerd

aan te bevelen bij vrienden

Snel geleverd maar vrij duur

Zie boven

perfect

goede producten, tegen een scherpe prijs met snelle service

prima ,

produkten zijn goed !

Snelle levering en goed product.

Mondkapjes besteld waren bijna nergens te krijgen. Geleverd binnen 3 dagen. Mede hierdoor vandaag weer kunnen opstarten. Bedankt. Gr. Autorijschool Snell.nl

Prima service.

Alles word goed en persoonlijk opgelost. Betrokken medewerkers

Simpel bestellen en leveren

Als 1 van de weinigen in Nederland had de Boer dental nog gezichtsmaskers voor normale prijzen. Besteld en 2 dagen later in huis.

Je krijgt wat je verwacht en nog heel snel ook en natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan, want kwaliteit is goed.

Prime service wat betreft kwaliteit van het product en snelheid van leveren. Anderhalve ster eraf voor alle ongewenste email die ik na de bestelling kreeg. Ik zal vast een vinkje aan hebben laten staan of zo, maar dagelijkse aanbiedingen van een dental leverancier... daar zit toch niemand op te wachten?

Gelukkig toch nog een rots in de branding, ook voor particulieren.

Ik twijfelde al of ik in staat zou zijn om aan betrouwbare mondkapjes te komen. En toen vond ik jullie. Geweldig!

Duidelijk en betrouwbaar

Mijn bestelling werd correct, snel en op tijd afgeleverd. Een professioneel bedrijf. Fijn zaken doen zo.

Geen communicatie!

Heb op 2 manieren gevraagd of ik mijn bestelling kon terug sturen omdat ik verkeerde besteld heb . Maar geen reactie !

professioneel, snel en duidelijk

mijn eerste aankoop ging zoals ik het verwacht maar niet zoveel bij andere ondervind. Overzichtelijke web site, gemakkelijke navigatie, eenvoudige order en betalingsprocedure. Mail bevestigingen en transport/aanlever informatie snel en accuraat. Aflevering binnen melding van tijdsinterval. Producten prima.

Uitstekend service !

De mondmaskers zou handig !!

uitstekend bedrijf en goede producten

Site, bestellen, vragen, ontvangen van de bestelling is alles zeer goed verlopen.

Snelle service !!

Binnen 24 uur ondanks de corona tijd mijn bestelling in huis.

Snel

Snel en goed ontvangen

jammer alcohol dispensor aangschaft nu niks meer bij te krijgen.

krijg ook geen antwoord op mail, waar ik al vraag om vervangend middel, dus wel gekocht maar nu wij na vulling moeten hebben kan het niet, of is er niet

Goede communicatie en snelle levering

De specificaties op de website waren zeer duidelijk, de communicatie na bestelling goed en de levering heel snel.

snel en foutloos

Correcte en snelle levering van het gevraagde.

Kapjes onveilig geleverd

De bestelling ging voortvarend maar de aflevering vind ik toch vreemd. Ik was niet thuis en ze hebben het dure pakketje buiten voor de tuinpoort gezet.. Iedereen had dit mee kunnen nemen. Er lag wel een briefje in de brievenbus met de mededeling dat ze het daar hadden neergezet. Liever had ik gewild dat ze het bij de buren hadden afgegeven.

ik krijg geen antwoord

artikelen staan op de website alsof deze in voorraad zijn en morgen geleverd kunnen worden. wanneer je na een week informeert of de artikelen wel op voorraad zijn krijg je gewoon nee als antwoord met de vraag of de bestelling geannuleerd moet worden.

Snelle bezorging van het bestelde materiaal

Heel tevreden van de bestellingen.

2 De Bolster

Harkema 9281 KK