goede service!

Spoedbestelling was mogelijk en snel, netjes en adequaat.

Correcte levering en snel!

De webshop is gebruiksvriendelijk, geeft precies aan wat er op voorraad. bestelling geplaatst, en een zeer snelle levering

Supersnel geleverd, helemaal top en boven verwachting.

kwaliteit

kwaliteit van de handschoenen zijn zeer slecht

Niet geleverd

Ik krijg de vraag om De Boer Dental te beoordelen terwijl mijn 2 bestellingen op 19 maart en 20 maart verzonden werden volgens jullie email. Sindsdan.geen nieuws meer. Ik heb ook nooit een track and trace code gekregen en weet zelfs niet met welke firma mijn bestelling (hopelijk!) geleverd zal worden. Via het antwoordapparaat wordt gezegd te mailen maar ik wil hierover liever bellen

teleurgesteld

Ik ben zwaar teleurgesteld daar ik nog steeds zit te wachten op m,n bestelling die maar half gekomen is. De 1000 handschoenen die mijn schoondochter in de het verzorgingshuis nodig heeft voor haar werk, zijn niet binnengekomen terwijl ze wel op de pakketbrief staan die ik ontvangen heb.Wat gaat hier mee gebeuren???? Geen telefoon wordt er opgenomen een mail kan niet verstuurd worden. Heel graag het geld terug storten!!!!

Nog niets ontvangen

20 maart tevergeefs gewacht. Zit nu weer te wachten. Via live tracking wordt het in Harkema bezorgd

Snelle levering, product kwalitatief erg goed

Snelle levering, product kwalitatief erg goed

Vlotte levering en goed product

Handschoenen zijn top! Ook geschikt voor touch displays als van de smartphone.

Zoals gezegd: Ondanks lastige en hectische tijden een vlotte en stipte service en levering. Bedankt!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Prima service!

Gewoon goed

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle, foutloze levering

Zoals gewoonlijk meteen in huis.

Attent en snel, ook in crisistijd

Ook midden in de corona-crisis is onze bestelling snel afgehandeld en bezorgd.

Goed en snel

Probleemloos.

We zijn erg tevreden

Zeer positief

Goed product en nette levering door DPD daarvoor dank! Zal zeker indien nodig weer een bestelling plaatsen. Mvg, Alex

prima afhandeling en bezorging van bestelde artikelen

dank voor de goede en snelle levering en het zoeken naar een oplossing als het niet voorradig is. Prima service

Goede zaak!

Snelle behandeling en bezorging!

Goede service krijgt snel antwoord op vragen via mail. Product snel geleverd.

Heel goed!

Na 5 werkdagen kreeg ik mijn handschoenen en ben er heel blij mee.

Goed en snel service.

Bedankt voor jullie snelle levering. Jullie zijn goed betrouwbare bedrijf. Mvg Neset

Vlotte Service en prima produkt

Overzichtelijke website en prima service. Levering werd geleverd cf logistieke instrukties. aanrader

2 De Bolster

Harkema 9281 KK