SNEL EN EFFICIËNT

GOED

Een woord: uitstekend

Snelle correcte levering ondanks Corona!

Snelle levering, het weekend in acht genomen. Kreeg van PostNL eerder bericht dan van Deboerdental dat pakket onderweg was. Dat was opmerkelijk.

Helder en duidelijk

De leverancier gaf aan dat de bestelde artikelen op voorraad waren, terwijl andere leveranciers dat ook zeiden, maar dat bleek dus niet het geval. Het door mij bestelde had ik een dag later binnen.

Vlotte levering

Goed product, snelle levering!

snelle levering, goed verpakt, Prettige handschoentjes. Zeker nu tijdens de corona periode erg handig om mee te winkelen.

Prima levering

Product is goed. Snel geleverd. Contact is ook goed,wordt snel beantwoord als je vragen hebt.

Geen problemen gehad, snelle levering

Prima en tijdige levering met duidelijke communicatie

Dozen handschoenen waren enkele dagen na de bestelling al binnen. Goed voor elkaar.

Klant vriendelijk en een zeer goede service.

Mijn ervaring met,De Boer Dental is zeer positief,ze nemen netjes telefonisch contact op met de klant,om te vragen om men het juiste product heeft besteld. In een woord, super klantvriendelijk en een zeer goede service, mij zien ze vaker terug.

Ja

Jammer dat je op je voicemail zet je kan me bellen Of whatsappen voor verdere inlichtingen Dit op beide geen gehoor. Gelukkig is de bestelling toegekomen Bedankt Van driessche

Veel producten, snelle levering.

Goed geholpen.

Super ervaring

Heb hier zaken bestelt voor mij en mijn collega’s en dat was top heb niet lang moeten wachten om mijn pakketje te moeten ontvangen. Dankjewel daarvoor

De besteding was er snel top

Hele goede service

netjes en snel geleverd

wij zijn tevreden over de service

Snelle levering top

1 maat handschoenen niet op voorraad maar met de Corona kan dat natuurlijk gebeuren. Wel een andere maat gestuurd in overleg. Prima, daar gaan we ons ook mee redden in de winkel.

Snelle reactie op een vraag per mail, ruime voorraad en snelle levering

Netjes

Keurige informatie ontvangen omtrent leverings proces, tijdige levering. Product komt overeen met omschrijving op de website.

goede snelle service

Snelle levering voor goede prijs.

Perfecte webshop etc.

Tevreden

Zeer snelle levering

Klantgericht

Contact gehad via de chat met Amanda. Nam uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van mijn vragen en verstrekken van adviezen. Als zeer positief ervaren

goed verlopen

2 De Bolster