Niet alles is geleverd en geen reactie

Niet alles is geleverd, wel betaald en ik krijg geen reactie op mijn mail

slechte communicatie via mail - product gekocht , maar blijkt al verkocht te zijn?!

slechte communicatie via mail uiteindelijk product gekocht online maar blijkt al verkocht te zijn?!

Snel en goed

Snelle levering,goed product

goede service en snelle levering

Mijn bestelling werd snel, goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Prima service!

Snelle correcte service

Op zoek naar Coronawerende maatregelen kwamen we voor zeep/alcohol pompen en antibacteriolische zeep uit bij De Boer Dental. Bestellen ging gemakkelijk, ik miste alleen de terugkoppeling wanneer de bestelling werd verstuurd en zo was onduidelijk of het uberhaupt op voorraad was. Gelukkig kreeg ik een dag erna de mail dat alles was verzonden.

De product waren goed top

Alles prima in orde

Snelle levering, alles prima on orde. Waar boor je geld.

Snel. Betrouwbaar. Jullie doen wat je gelooft en je verzint tussentijds geen smoezen om daar onderuit te komen zoals vele andere leveranciers.

Betrouwbare service

Er was een klein foutje in mijn bestelling waardoor ik besloot alles terug te sturen. Zonder gedoe werd mijn geld heel snel teruggestort en retourkosten werd vergoed. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen en ik zal zeker opnieuw bestellen.

Uitstekend en betrouwbare service

Binnen 2 werkdagen na bestelling pakket ontvangen. Producten zoals beschrijven.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit, snelle bezorging. Prima bedrijf

Very good

My order arrived exactly on time. Good communication and delivery!

prima afhandeling en snelle levering

prima afhandeling en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Snelle levering en correcte prijs

Website is overzichtelijk, artikel snel geleverd en goed op de hoogte gehouden per mail betreft de verzending.

Goede actie en snelle levering

Positief! Enig minpuntje is dat een kleine maat handschoenen online wel te bestellen was maar niet geleverd kon worden. Kan gebeuren.

snelle en correcte levering.

geen overdreven mailing, correcte prijzen.

Uitstekende service

Verbazingwekkend snel wordt de order verwerkt en uiterlijk de volgende dag is het binnen, wanneer er voor 16:00 besteld is. Zeer goede kwaliteit latex handschoenen. Helaas zijn de nitril handschoenen niet verkrijgbaar in kleinere hoeveelheid dan 1000 stuks. Verder geen op/aanmerkingen! Zeer tevreden.

Perfect geregeld

Alles is op tijd geleverd. Duidelijke website

helemaal top!

makkelijk bestellen, ook op factuur, snelle levering en prima product!

Uitstekende service

Door corona virus veel besteld. Bij elke bestelling snelle orderverwerking en bezorging en dat in deze tijd van extreme drukte. Prima allemaal .

top

Goede en snelle levering

Gewoonweg prima !

Overzichtelijke website, produkt ook écht op voorraad ( ivm coronavirus geven vele firma's een niet bestaande voorraad op, maar dat zie je pas bij werkelijke bestelling en dat is hier dus NIET ! top dus ! ) en ook razendsnel geleverd !

Prima bedrijf, snelle levering, product zoals beschreven en weergegeven

De dispensers die we hadden gezien op de website, zijn exact zoals beschreven en weergegeven, levering is zelfs in deze lastige tijd zeer vlot!

Prettige site, snelle levering

Zie hierboven