Levering via DPD is niet geweldig

Moeilijk een inzicht te krijgen in de levering Dan komt er een mail met een tijds planning 2 uur naar de voordeur. Zitten kijken Daarna weer onduidelijk. Wat er gaat gebeuren. Volgende dag weer een mail Nu wel geleverd. Er zijn betere pakket bedrijven

Speekseltests werken niet

Vrienden van ons hadden Corona en de speekseltesten gaven negatief aan. Dus geen betrouwbare werking!

Elke keer weer snelle en prima service

Al vele bestellingen gedaan. Elke keer weer snelle en prima service. Zeer aan te raden!

vlotte afhandeling van mijn bestelling!

zoals boven geschreven.

het duurt even...maar dan heb je wel wat.

op de site wordt snelle levering beloofd, maar dat is niet het geval. Uiteindelijk wordt er geleverd. Levertijd is voor mij persoonlijk (meestal) niet belangrijk, maar ik hou er niet van als mensen zich niet aan afspraken houden.

COVID thuistest tegen zeer scherpe prijzen en snelle levering

COVID thuis test eenvoudig te bestellen. Scherpe prijzen en snel geleverd. Goede communicatie over de levering.

Top prijs/kwaliteit/service

product zoals het hoort, goede prijs, correcte service en leveringstermijn binnen de norm

Bestellen zonder moeite

Snelle en correcte levering van mondkapjes

geleverd wat beloofd is

bezorger dpd goed gedaan, maar van te voren graag eeder informatie handschoenen mooi glad en schoon

Slecht. Heel slecht en de service ook heel slecht

Ik bestel 3 dozen nitril handschoenen maat m 200 stuks per doos. Ik ontvang: 3 dozen Latex handschoenen maat s 100stuks per doos. Op de vraag of ok een retourlabel kan krijgen ... moet ik eerst aantonen dat het niet mijn fout is. Tot op heden wacht ik nog op mijn geld terug... heel jammer.

Niet afgesproken leveringsdatum

De levering via de gekozen vervoerder heeft niet onze voorkeur maar is toch redelijk op tijd geleverd. 1 dag later dan afgesproken. Wel had ik een voorkeursdatum aangeklikt waaraan geen gehoor werd gegeven ondanks de keuze via de app van de vervoerder.

Top online store.

Beste prijsklasse!

duidelijke toegankeljke site met goede prijzen

Ik zocht, vond snel, bestelde makkelijk en voor juiste prijs. Track & trace en levering snel en goed.

Snelle levering, mooie prijzen!

Groot assortiment! Ik zoek overal naar niet steriele handschoenen en hier zijn ze! Ook thuistesten voor een redelijke prijs.

snel geleverd

Uitstekend product. Snelle levering..

Supersnelle levering.

Alles netjes verpakt.

goed en snel

goede web site en super snelle bezorging

Super Snelle levering

Super snelle levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Makkelijk bestellen, betalen en snel in huis. Heel fijn hoe je op de hoogte wordt gehouden van de levering.

Heel snel en perfect

Correcte en snelle levering

Kwaliteisprodukten tegen goede prijs, netjes verpakt en snel geleverd. Aanbeveling: betrouwbare leverancier van goede producten.

Masker heeft een vreemde geur

Masker heeft een vreemde geur