Snel geregeld

Makkelijk te bestellen Goed verpakt

Alles keurig geregeld

Snelle levering, goed verpakt. Via de mail goed op de hoogte gehouden over verzending. Erg tevreden!!

Topfirma

Zeer correcte firma wat betreft producten zn levertermijn

Snelle , nette bezorging

Een volgende keer ga ik weer wen bestelling plaatsen. Contact via mail gehad omdat ik zelf een fout bij de bestelling had gemaakt. Keurig en snel op gelost via de mail.

Toppie

Makkelijk te bestellen en goede service

Goede prijs en kwaliteit

Niet alleen een goede prijs en kwaliteit maar ook snel en goed geleverd. Hartelijk dank.

foutje, maar toch bedankt!

Na 5 Covid testsets te hebben besteld ontving ik er maar één. Even een belletje gedaan. Kreeg heel snel een alleraardigste mevrouw aan de lijn die zich hiervoor verontschuldigde en me zei dat ze 4 extra sets zou toesturen. Twee dagen later ontving ik vijf (!!) extra sets. Bewust gedaan of een foutje? Mij hoor je niet meer klagen.

Vlot en duidelijk

Zeer vlotte en duidelijke site met snelle en correcte levering, top

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling al in huis. Ik werd op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was.

top

goed !

Snelle service, heel vriendelijk en meedenkend! Ook voor de 'kleine' afnemer. Aanrader!

Makkelijk te bestellen met een snelle levering

Bestelling geplaatst, binnen 2 werkdagen in huis zoals het hoort. Ik zal zeker vaker een bestelling plaatsen

Uitstekende kwaliteit en service!

De bestelde handschoenen voldoen perfect aan mijn verwachtingen. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit. Ook de service was zeer goed, alles werd vrij snel aan huis bezorgd.

Snelle service en aflevering

Zeer snelle correcte levering

Zeer snelle correcte levering

Snelle levering. Zeer tevreden van mijn producten!

Ik ben blij

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snelle levering en een degelijk product

Levering de volgende dag. Goed verpakt, maar ook een oerdegelijk product.

Bestelling snel geleverd en netjes verpakt

Op tijd geleverd, goede producten

Snelle levering, goede kwaliteit

Geen voorraadvegevens bij artikel

Kun je altijd bestellen en betalen, maar levertijd is afhankelijk van voorraad. Dit geeft onzekerheid. Niet iets voor spoedgevallen.

Ik was zeer tevreden over de levering en de snelheid waarmee het geleverd is. Het pakje zag er verzorgd uit.

2 De Bolster

Harkema 9281 KK