Razend snel

Wat ben ik blij dat mijn bestelling binnen twee dagen al aankwam. Daar kan je nog eens op rekenen. Top service dus.

Product snel en goed afgeleverd

Gemakkelijk in gebruik

Uiterst tevreden

Een bedrijf dat je helpt een nog betere aankoop te doen. Heel netjes en vriendelijk geholpen.

Snelle levering, alles correct

Snelle levering, alles correct

Snelle en duidelijke levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Très bien

Très ravie du service j'ai commandé les gants . La qualité et prix. Ça vaut la peine. A recommander

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Zeer tevreden over levering en over product

Zeer tevreden over de snelle levering en over product ik had lang gezocht naar dit product met de juiste maat en bij jullie gevonden waarvoor dank

Prima levering

Product voldoet aan de verwachting

Kwam snel binnen

Uitstekend en heel goede service

Ik heb goede ervaring met de Boer met zeer snelle levering.

Goede producten, communicatie en service

Helemaal tevreden

Snelle levering, goed verpakt

Goede prijs, duidelijke website. Snelle verzending, goed verpakt.

prima service

mijn benodigd product was op voorraad. hup in de winkelkar en bestellen maar. volgende dag al geleverd.

Goed op de hoogte gehouden via email wanneer het bezorgd wordt en snelle levering

Vlotte levering

Mijn bestelling werd nog dezelfde dag verwerkt en verzonden. De dag erna al in huis

Fijne webshop, klantvriendelijk

Hele fijne webshop, klantvriendelijk, bestelling zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Klantenservice is erg vriendelijk. Alleen jammer dat de bestellingen met DPD bezorgd worden, mijn laatste bestelling zou overdag geleverd worden tussen 8:00 - 18:00 uur, pas op de dag zelf krijg je dan een tijdvak en dat zou 's middags zijn. Maar ze kwamen niet, en toen kreeg ik een nieuw tijdvak tussen 18:09 - 19:09 uur, maar ze kwamen weer niet! Pas rond 20:30 werd het pakket bezorgd. Dan weet je een hele dag gewoon niet waar je aan toe bent of wat er gaande is, en ben je de hele dag alert en kom je aan sommige eigen dingen niet toe omdat je de bezorger niet wilt missen. Terwijl zelfs Postnl beter presteert, het kan echt beter! Dus ik zou het heel prettig vinden als De Boer Dental gebruik zou maken van een betere bezorgdienst!

Oke

Oke

Prima.

Prima adres voor nitrile handschoenen.

Uit de kunst !

Had het deze keer de volgende dag al binnen in tegenstelling tot mijn 2 eerste bestellingen !

goede en snelle service

goede en snelle service en levering

Prima levering

Goede kwaliteit,goede service.