Snelle levering. Duidelijk alles via de mail. Alleen maar positief!

Snelle en correcte levering

Spullen op voorraad en alles op korte termijn geleverd. Alles prima!

tevreden

levert op tijd, jammer dat prijs vorig jaar het tiendubbele van nu is.

Prima , snelle levering. Geen Nederlands gebruiksaanwijzingen.

Snelle levering, netjes verpakt!

Netjes verpakt, hoogwaardige producten en snelle levering. Blij!

Snelle service, maakt waar wat zij beloven.

In korte tijd is mijn bestelling afgeleverd. Het is goedkoper dan de gangbare producten en even betrouwbaar.

Uitstekend!

Alles verliep soepel en snel. Betrouwbaar!

Keurig geholpen en snel geleverd!

Keurig geholpen, direct terugkoppeling om mijn vragen en de volgende dag in huis!

Prefect

Een prima winkel in zijn soort. Goede service en snelle levering

Via, via van de mogelijkheid voor kindvriendelijke sneltesten gehoord.

Door deze kindvriendelijke sneltesten durfden we het paasweekend met onze kinderen en kleinkinderen door te brengen. Vlotte levering en keurig volgens afspraak afgeleverd bij onze kinderen.

snelle service

Tot nog toe niet goed

Hallo Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Met vriendelijk groet Mw van Bommel

Snelle correcte levering

Snelle en correcte afhandeling. Naderhand wel veel mailberichten. Je overdrijft best niet met je berichten.

Snelle en correcte levering.

Duidelijke site en perfect geregeld!

Een positieve ervaring. Duidelijke site en fijn dat je niet perse een account hoeft aan te maken. je kunt als gast bestellen! Zou het zeker iemand aanbevelen.

Uitstekende kwaliteit van de handschoenen en zoals eerder gezegd snelle levering.

Goede communicatie wat betreft bestellen en leveren. Snelle levering.

De bestelling ontving ik keurig op tijd. In de tussentijd bleek mijn product aanzienlijk goedkoper op de website te staan, maar een telefoontje was voldoende om per omgaande het verschil terug te storten. Geweldige service

Goede service!

Snelle levering en afhandeling. Heel prettig

zeer goede ervaring, snelle reactie op vraag via mail

zeer goed

Snelle levering, goed product

Eerste ervaring met deze site, handig product per stuk te kunnen bestellen, snelle levering, beveel het aan aan anderen

Prima fa.

Ik had iets besteld maar kwam tot de conclusie dat dit niet het juiste was. Direct gebeld en het was geannuleerd en ook binnen 2 dagen het retour op de rekening TOP

Vanwege Corona zijn de medische middelen actueel en grote vraag. De Boer speelt goed in op de actualiteit en levert snel. Bij het retourneren van een artikel had ik de volgende dag al het geld retour op mijn bank, daar kunnen nog velen een voorbeeld aan nemen.

De Bolster 2

9281 KK Harkema