Snelle levering, goed product

Eerste ervaring met deze site, handig product per stuk te kunnen bestellen, snelle levering, beveel het aan aan anderen

Prima fa.

Ik had iets besteld maar kwam tot de conclusie dat dit niet het juiste was. Direct gebeld en het was geannuleerd en ook binnen 2 dagen het retour op de rekening TOP

Vanwege Corona zijn de medische middelen actueel en grote vraag. De Boer speelt goed in op de actualiteit en levert snel. Bij het retourneren van een artikel had ik de volgende dag al het geld retour op mijn bank, daar kunnen nog velen een voorbeeld aan nemen.

Duidelijke communicatie. Leveringnop afgesproken tijd. Keurig verpakt.

zeer goede produkten

Keurige snelle en goede levering. Verder ook snel een vraag per mail beantwoord. Ik vroeg om een Nederlandse omschrijving van gebruik. En direct reactie retour met de in Nederlandse omschrijving. Super ik geb al div mensen aan jullie doorgezet. Deze hebben ook bij jullie een bestelling gedaan.

gedacht gedaan

geen problemen met bestellen en met aflevering

Snelle afhandeling

Via internet besteld, verder geen contact gehad.

Snelle levering en fijn product

Vlot geleverd. De handleiding bij het product kon beter (is er alleen in andere talen bij).

Snelle levering - kwaliteit en prijs goed

Product gezocht. Snel gevonden. Goede prijs en kwaliteit.

Goede site. Snelle levering.

We krijgen goede aanbiedingen, levering is goed.

snelle levering, goed product

FFP2 snel geleverd tegen een goede prijs

Goed geregeld

betrouwbaar en stipt

snelle levering & goede kwaliteit

Snelle en accurate levering

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Goede producten, ook voor particulieren. Je hoeft geen grote hoeveelheden te bestellen.

nu 4 April 2021 Via de website maar ook telefonisch goed bereikbaar. Ik had een C19 sneltest besteld dmv mond slijmtest. Gedaan volgens voorschrift maar gaf nix weer geen streepje bd C of T dus ongeldige uitslag. Dus ik dacht weg 15 euro. Maar toch ff gebeld en uitgelegd ..:"Nou maar dan stuur ik U meteen een nieuwe."! ....zei de aardige medewerkster. Top afhandeling ..geen gedoe en kosteloos. Vanmorgen wederom getest ...uitslag test gelukt en NEGATIEF ...das waar ik op hoopte. Ik kan nu aan mn stage beginnen in Oostenrijk..Ik had al C19 gehad in januari en vd reis ben ik een verpl. neg. Naat snel of pcr test nodig..wij hadden er nu 80 dagen tussen zitten en voordat ik via extern lab een dure test zou doen wilde ik eerst een sneltest doen voor eigen gerustheid. als deze positief was had ik andere maatregelen moeten nemen. Want c19 kan lang in je lijf blijven. GGD alles gebeld twas gok en giswerk. Antistoffen test was dan de optie. De autoriteiten weten je bijna nix te tot weinig te vertellen hierover. Wij zijn heel blij met deze uitslag.

snelle afhandeling

1e keer besteld maar voor herhaling vatbaar . goedkoop en snel wat wil je nog meer :-)

Goed!

Snelle levering, order perfect ontvangen.

snel en correct

snelle levering, goed gedocumenteerd, en correcte info

Goed product, tijdig geleverd

Goede levering