zeer snelle levering, prima materiaal,

Artikel zoals sfgesproken de bolvende dag al in huis. Mondkapjes bevallen prima, ook goedkoop tov kwaliteit.

Snelle inlevering, goede dienst

Prima services en levering

Snelle levering en precies wat ik wilde hebben

Vriendelijke medewerkers en snelle service!

De medewerker aan de telefoon gaf adequaat en vriendelijk antwoord op mijn vragen en de bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Opdracht correct afgewerkt.

Transparant, eenvoudig

Super ervaring. Een klant erbij!

Gemakkelijk en correct bestelproces, goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering, goed product. Je hebt er een klant bij, en nog anderen ....

Netjes geholpen

Het product is wat ik verwacht had. Helaas heeft de postbezorger een foutje gemaakt waarbij ik goed door de klantenservice geholpen werd en er snel een nieuwe order mijn kant op kwam

Zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling

Prima, snel geleverd

Ik heb medische mondkapjes, type IIR besteld. Snelle levering!

Kies een andere vervoerder

Zolang jullie blijven uitleveren met DPD bestel ik niet meer. Vrijdag besteld. 5 dagen later nog steeds op het depot. Zeker gezien het om een sneltest gaat is een beetje snelle levering wel gewenst. Teleurstellend. Zeker op de site staat, snel geleverd.

Super goed!!

Allen maar goede ervaring.

Snel en correct

Prima materialen en prima service

Snelle levering en product voldoet aan beschrijving.

Zeer snel bezorgd

Zeer snelle bezorging!

prima product

Produkt Perfect , verzending wasrdeloos

Jullie hebben het pakket op 5 maart aangeboden bij DPD. Ik kreeg het pas op 9 maart bezorgd. Dus kies een andere vervoerder.

Goede ervaring

Correcte chauffeur

PRIMA

Snelle levering. Goede prijs, prima kwaliteit.

Een hele goede ervaring

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. Voor particulier, klein verbruiker, jammer dat de bijdrage voor de bezorging hoger was dan die van het bestelde product.

Prima, snelle bezorging.

Prima, snelle bezorging.

Een duidelijke website. En een snelle levering van mijn bestelling.

De Bolster 2

9281 KK Harkema